Alexandru Cumpănașu, decizie crucială în cazul Alexandrei: "Am hotărât alături de familie să continuăm"

Alexandru Cumpănașu, decizie crucială în cazul Alexandrei: "Am hotărât alături de familie să continuăm" © Arhiva

Alexandru Cumpănașu a luat o decizie de ultim-moment în privința cazului din Caracal. Unchiul Alexandrei, adolescenta pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, a transmis un mesaj important pe Facebook, la început de an școlar.

Alexandru Cumpănașu a dezvăluit că, pe lângă expertiza ADN și a rămășițelor umane, va realiza, tot în afara României, și un experiment prin care va afla dacă Alexandra putea fi arsă sau nu într-un butoi asemănător cu cel folosit de Dincă.

"Astăzi trebuia să înceapă școală și Alexandra. Este unul din cele mai dureroase momente! Nu pot să va descriu durerea familiei. Așa că am hotărât alături de familie să continuăm să efectuăm expertiză internațională iar mâine vom depune în scris solicitarea către DIICOT privind ADN.

De asemenea vreau să va anunț că am hotărât și realizarea unui experiment judiciar/expertiză în afară țării pentru a se putea constată dacă în aceleași condiții, cu aceleași materiale, același tip de dispozitiv ar fi putut arde acolo un corp uman cu aceleași caracteristici precum ale lui Alex. Ce resturi ar rămâne și în același timp să stabilim prin această expertiză în ce măsură experții pot să reconstituie măcar parțial un corp uman. Mai fac precizarea pt toți românii care s-au săturat de CLANURI și MAFIE că o astfel de expertiză aveau obligația să o realizeze procurorii înainte de finalizarea cercetării la față locului!!. PÂNĂ LA CAPĂT PENTRU ADEVĂR!", a scris Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

Colegii Alexandrei, gest emoționant pentru adolescentă

Luni, pe data de 9 septembrie, colegii de școală ai Alexandrei au venit îmbrăcați cu tricouri cu poza adolescentei, potrivit RomaniaTV. Mai mult, au existat momente în memoria Alexandrei Măceșanu și la festivitatea de deschidere, cu discursuri din partea colegilor și profesorilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro