Toată lumea credea că e unchiul ei! Adevărata relaţie de rudenie dintre Alexandra Măceşanu şi Alexandru Cumpănaşu

Toată lumea credea că e unchiul ei! Adevărata relaţie de rudenie dintre Alexandra Măceşanu şi Alexandru Cumpănaşu © arhivă

La două zile de la răpirea Alexandrei Măceşanu, când a fost luată la ocazie cu maşina, de Gheorghe Dincă, oengistul Alexandru Cumpănaşu a anunţat că fata este nepoata lui. De atunci, Alexandru Cumpănaşu a fost unul dintre membrii familiei cei mai prezenţi în presă. Însă, care este, de fapt, relaţia de rudenie?

Încă de la începutul anchetei, Alexandru Cumpănaşu a refuzat să creadă că Alexandra a fost ucisă de Gheorghe Dincă, aşa cum inculpatul a mărturisit la audieri. A început o luptă împotriva clanurilor din România şi susţine că tot ce îşi doreşte este ca adevărul despre ceea ce i s-a întâmplat Alexandrei să iasă la iveală. 

Alexandru Cumpănaşu şi Alexandra Măceşanu vorbiseră ultima dată în urmă cu aproape un an.

„Ultima dată cred că am vorbit atunci când am fost acasă la mama, mergând foarte rar. Eu stau în București de 20 de ani și asta se întâmpla cred că… să fie vreun an? Cam așa! Suntem gard în gard – nu ai cum să nu interacționezi, să nu vorbești”, a spus Alexandru Cumpănașu în urmă cu ceva timp.

Alexandru Cumpănaşu nu este chiar unchiul fetei, aşa cum ştia toată lumea. Bunicul lui Alexandru Cumpănaşu este sau a fost (dat fiind faptul că nu se cunoaşte dacă mai este în viaţă) frate cu bunicul tatălui Alexandrei. Astfel, Cumpănaşu este rudă de gradul VI cu tatăl fetei, Ioan Măceşanu. Şeful CNMR a confirmat această informaţie, potrivit gandul.info.

Alexandru Cumpănașu este realizator de emisiuni, președinte al Asociației pentru Implementarea Democrației, președinte al CNMR şi candidat la prezidenţiale.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro