Acuzații la adresa profesoarei care ar fi certat-o pe Ștefania, înainte să se sinucidă! "Încă am un gol în stomac"

Acuzații la adresa profesoarei care ar fi certat-o pe Ștefania, înainte să se sinucidă! "Încă am un gol în stomac" © Facebook

A trecut mai bine de o săptămână de când Ștefania, o elevă în vârstă de 15 ani, s-a sinucis aruncându-se de pe o clădire din Olimp. Fata luase o notă mică la școală și ar fi fost certată de una dintre profesoare. 

După ce s-au aflat toate aceste detalii și după ce un amic de-ai Ștefaniei a dezvăluit ce mesaje i-a trimis fata înainte să se sinucidă, o tânără a publicat un mesaj șocant pe Facebook. Ar fi vorba despre o profesoară care ar teroriza elevii. Aceasta susține că elevii sunt jigniți, fapt ce se întâmpla și în urmă cu zece ani, atunci când ea era elevă la liceul respectiv.

"Acum, azi, am citit cine se bănuiește că este profesoara. 

Eu am fost elevă la Liceul Callatis și am avut-o profesoară pe această individă. Pentru că nu eram clasă de real, la fiecare curs de informatică ne jignea, ne umilea, ne numea „proștii școlii” (deși mulți am avut medii de intrare la liceu mai mari decât cei de la mate-info), ne spunea cât suntem de tâmpiți, de insignifianți. La fel făcea și cu elevii de la clasele de mate-info. Au fost numeroase scandaluri pe care le-a generat. Limbajul și comportamentul ei erau abjecte. Încă am un gol în stomac când îmi aduc aminte cum putea să ne vorbească.

(...) Nu pot să cred că și după 10 ani de când am terminat eu liceul, este lăsată să batjocorească și să umilească generații de suflete nevinovate. Rușine tuturor celor care îi permit să se mai afle la vreo catedră!", a scris Marina Simona Zanfir pe Facebook. 

Vă reamintim că Ștefania s-a aruncat de pe o clădire din Olimp. Cu puțin timp înainte ar fi dat un mesaj prin care și-a anunțat un prieten ce are de gând să facă. În zadar a încercat să o convingă. 

A fost înmormântată pe data de 1 noiembrie în Moșneni, acolo unde familia ei locuiește.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro