Adevărul despre mesajele dintre Victor Slav şi fosta logodnică a lui Cazacu! Cum l-a acoperit Bianca pe "băiatul de la meteo"!

+4 click pentru
galerie

Prinsă la mijloc în scandalul dintre Victor Slav şi Bianca Drăguşanu, fosta logodnică a lui Cătălin Cazacu a fost nevoită să ascundă adevărul, pentru a nu deveni ţinta unor atacuri.

După ce Ana Roman, fosta logodnică a lui Cătălin Cazacu, a încercat să facă lumină, la Antena Stars, în cazul SMS-ului buclucaş primit de la Victor Slav, o sursă din anturajul acesteia a dezvăluit, pentru SPYNEWS, că tânăra a denaturat adevărul, pe ici, pe colo, prin locurile esenţiale.

"Ana nu vrea să spună adevărul despre Victor, fiindcă nu vrea să ajungă în centrul unui scandal. Mesajul nu a fost aşa cum a zis Ana în faţa camerei, însă ea încearcă să evite un război cu Bianca. Ana a spus că, în opinia ei, Bianca i-a găsit lui Victor mesajul şi a căutat să se certe cu el. Ana are o prietenă comună cu Bianca şi ştie mai multe lucruri despre relaţia lor. Ana crede că Bianca a căutat nod în papură, de la ea ar fi plecat totul. Victor nu a încercat să îi facă ochi dulci Anei. Ea i-a mulţumit frumos şi atâta tot, nimic altceva. Este total diferit mesajul faţă de ce s-a dat în presă. Ana nu a dat nimănui mesajul respectiv", a dezvăluit, pentru SPYNEWS, o sursă din anturajul Anei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro