Povestea emoţionantă a Adinei, una dintre supravieţuitoarele din Colectiv. Cum reuşeşte să-i ajute pe alţii, după ce a mai primit o şansă la viaţă
Publicat pe 23.10.2019 la 20:27 Actualizat pe 23.10.2019 la 20:49
Tragedia care a avut loc la Colectiv este cea mai mare dramă a ţării noastre, din ultimii ani. Durerea este imensă, iar cel mai bine o simt cei care au trecut prin flăcărări, în urmă cu patru ani.
Tragedia care a avut loc la Colectiv este cea mai mare dramă a ţării noastre, din ultimii ani. Durerea este imensă, iar cel mai bine o simt cei care au trecut prin flăcărări, în urmă cu patru ani.
Dintre aceştia face parte şi Adina Apstol. O tânără care viaţa i-a mai dat o şansă. A trecut prin zece operaţii, a petrecut zile întregi în spitale, însă nu s-a lăsat. Adina a avut un singur ţel, acela de a învinge şi de a se bucura de viaţă, după ce a primit o nouă şansă. Adina Apostol este o tânără furmoasă, plină de viaţă, care nu luptă doar pentru ea, ci şi pentru cei nevoiaşi din jurul ei.
Adina Apostol se dedică unor campanii umanitare
Adina Apostol a înţeles că poate să facă mai mult pentru ea şi pentru oamenii din jurul său. Adina Apostol face parte de trei ani dintr-o asociaţie care se ocupă de copiii vulnerabili sau cu probleme de sănătate. Adina Apostol îşi doreşte să strângă bani pentru a-i ajuta pe toţi cei care au nevoie imensă.
“Vreau să strâng bani pentru ședințe de terapie individuală pentru copiii din seriile BlueCAMP, copii cărora cancerul le-a răpit mama, tatăl, fratele sau sora. Vreau să îi ajut cât pot de mult să meargă mai departe", a spus Adina Apostol, supraviețuitoare în Colectiv, pe Facebook.
Scrisoare deschisă a răniţilor din Colectiv către autorităţi!
"Având în vedere natura permanentă, complexă și severă a sechelelor noastre, nevoia de a le repara, îngriji și monitoriza pe perioada întregii vieți prin operații și protocoale complexe de tratament, dar și modul în care am dobândit aceste leziuni și factorii care au contribuit la înrăutățirea lor, descriși mai sus, vă solicităm să ne asigurați sprijin pe viață, prin plata tuturor tratamentelor, intervențiilor chirurgicale, procedurilor de recuperare etc – atât de natură funcțională, cât și de îmbunătățire a aspectului cicatricilor – în străinătate (pe toate teritoriile lumii, EU și non-EU) și în țară, atât în ambulatoriu cât și cu internare și în orice altă formă necesară, în instituții medicale de stat și în cele private, precum și la terapeuți sau medici independenți, legate de accidentul din data de 30 octombrie 2015, produs în clubul Colectiv", se arată în scrisoarea deschisă.