Un adolescent s-a înecat în iaz. Prietenii lui nu au alertat autorităţile

Un adolescent s-a înecat în iaz. Prietenii lui nu au alartat autorităţile © arhiva

Un adolescent în vârstă de 17 ani şi-a pierdut viaţa, luni noapte, în apele unui iaz privat din Botoşani. 

Tănărul în vârsta de 17 ani a decis să meargă alături de prietenii săi la pescuit. Aceştia au ales să să se ducă la un iaz privat, unde pescuitul era interzis. Anchetatorii susţin că băiatul s-a agăţat de plasa de peşte şi a căzut în apă. Speriaţi de consecinţele braconajului, tineri de care era însoţit nu au apelat autorităţile imediat. Abia după ora trei au decis să spună tot ce s-a întâmplat. Din păcate, a fost prea târziu ca baiatul să mai fie în viaţă.

Rudele sunt în stare de şoc. Băiatul plecase cu ziua la muncă, dar nu s-a mai întors seara acasă. Abia în dimineaţa următoare au aflat că băiatul a murit înecat

Un bărbat din Arges şi-a pierdut viaţa în Lacul Techirghiol

Un apel la 112 a anunţat că unui bărbat de 66 de ani, care se afla lacul Techirghiol, i s-a făcut rău. Imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj de Ambulanţă, care timp de o oră a încercat să-l resusciteze pe bărbat. Potrivit medicilor, turistul era în stop cardio-respirator în momentul în care a fost preluat. Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care bărbatul şi-a pierdut viaţa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro