Căutări disperate în lacul Fundeni din Bucureşti. Un adolescent s-a aruncat cu maşina pentru a scăpa de Poliţie

Căutări disperate în lacul Fundeni din Bucureşti. Un adolescent s-a aruncat cu maşina pentru a scăpa de Poliţie © foto simbol ISU Oltenia

Incident incredibil, în Capitală. Un adolescent a sărit cu maşina în lacul Fundeni din Bucureşti.
Potrivit primelor informaţii, băiatul era urmărit de oamenii legii, iar pentru a scăpa de aceştia, băiatul s-a aruncat cu maşina în lac. După incident nimeni nu l-a văzut pe acesta ieşind la suprafaţă.

Poliţiştii au folosit şi focuri de armă

Stuaţia este cu atât mai disperată cu cât oamenii legii ar fi folosit şi focuri de armă pentru a încerca să-l sperie pe băiat să oprească, potrivit Antena 3.

Adolescentul este căutat de scafandri

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipe de salvatori, care încearcă să dea de urma băiatului. Nu se ştie dacă acesta a reuşit să scape şi să iasă din lac fără ca cineva să-l vadă, însă această variantă este mai puţin probabilă, tocmai de aceea, la faţa locului, s-au deplasat şi mai multe echipaje SMURD, dar şi scafandri, care încearcă să-l găsească pe adolescentul urmărit de poliţie.

Nu se ştie, pentru moment, motivul pentru care adolescentul era urmărit de echipajul de Poliţie şi nici dacă atunci când au tras focuri de armă acestea l-au nimerit pe adolescentul fugar.

Tot mai multe cazuri de urmări ca în filme, pe străzi

În ultimul timp, au apărut tot mai multe cazuri în care oamenii legii sunt obligaţi de împrejurări să folosească arma din dotare, în momentul în care sunt în misiune de urmărire. Un caz recent a avut loc în Mehedinţi.

Trei prieteni aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice au vrut să scape de poliţişti, dar nu oricum, ci gonind cu 150 km/h. Nu au rezistat prea mult, pentru că din cauza vitezei maşina s-a răsturnat într-o curbă. Cei trei au scăpat nevătămaţi, dar au ajuns imediat pe mâinile poliţiştilor.


facebook whatsapp twitter pinterest