Minoră, lovită cu pumnii și picioarele, într-un parc din Capitală! De la ce a pornit totul. VIDEO

Minoră, lovită cu pumnii și picioarele, într-un parc din Capitală! De la ce a pornit totul. VIDEO © captura video

Scene de o violență ieșită din comun s-au petrecut într-un parc din Capitală. O adolescentă este trasă de păr și lovită cu pumnii și picioarele de mai multe fete care par de aceeași vârstă cu ea.

Gesturile scandaloase au fost filmate de prietenii agresoarelor, care la un moment dat chiar încearcă să aplaneze conflictul, însă fără rezultat. Imaginile au fost postate și pe o rețea de socializare. Adolescenta este trasă de păr, în timp ce i se adresează injurii, apoi lovită cu pumnii și picioarele și pusă la pământ. 

Una dintre agresoare s-a enervat și mai tare atunci când victima nu face ceea ce i s-a cerut, astfel că o trage păr și îi dă pumni în cap. Potrivit Antena 3, poliția s-a autosesizat și a deschis o anchetă în acest caz. 

Studentă omorâtă în bătaie

O studentă în vârstă de 19 ani, din Africa de Sud, a fost violată, apoi bătută crunt şi ucisă de un angajat, în vârstă de 42 de ani. S-a aflat ulterior că tânăra a mers la oficiul poştal pentru a ridica un colet, însă angajatul a minţit-o şi i-a spus să revină mai târziu pentru că este pană de curent. În momentul în care s-a întors, fata a fost lovită în cap cu un cântar electronic. Angajatul oficiului poştal a violat-o apoi şi a decis să o ucidă. Mai mult decât atât, a încercat să scape de trupul neînsufleţit al fetei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro