Adolescentă de 14 ani, luată cu forța de lângă părintele său și batjocorită la marginea satului. Cum s-a terminat totul

Adolescentă de 14 ani, luată cu forța de lângă părintele său și batjocorită la marginea satului. Cum s-a terminat totul © Arhiva

Întâmplare incrediiblă într-un sat din Vaslui. O minoră de 14 ani, din satul Armășoaia, a fost luată cu forța de lângă tatăl său și batjocorită undeva la marginea satului.

Fata de 14 ani a mers la tatăl său pentru a-i cere o sumă de bani. Bărbatul se afla la barul din sat, iar pe drum, adolescenta s-a întâlnit cu un tânăr, în vârstă de 29 de ani, condamna în trecut pentru viol. Acesta a fost eliberat mai demult și în trecut chiar și-a format o familie. În acea zi, bărbatul a observat-o pe minoră că vorbește la telefon, i l-a luat, apoi a plecat cu căruța.

Ulterior, fata se afla alături de tatăl său și amândoi i-au cerut tânărului de 29 de ani să îi returneze fetei telefonul mobil. Acesta a refuzat și, mai mult decât atât, bărbatul a luat-o cu forța pe fată în căruță, de față cu tatăl ei, și a dus-o la marginea satului, acolo unde a profitat de ea.

Când a scăpat din mâinile agresorului, fata le-a povestit părinților prin ce orori a trecut, iar aceștia au mers la cea mai apropiată secție de poliție și au depus plângere.

Nu e la prima abatere

Tânărul de 29 de ani, pe nume Alexandru Iosub, a fost dus la audier, iar polițiștii au aflat că acesta mai bajocorise o copilă, respectiv sora soției sale. Anchetatorii au dovedit cele povestite de minora de 14 ani, iar bărbatul a fost arestat preventiv. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă mulți ani în spatele gratiilor, fiind acuzat de viol, lipsire de libertate și tâlhărie, scrie vremeanoua.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro