Ce se întâmplă cu tânărul din Giurgiu, acuzat că a violat o adolescentă, într-un ritual satanic. Oamenii legii au rămas fără replică!

Ce se întâmplă cu tânărul din Giurgiu, acuzat că a violat o adolescentă, într-un ritual satanic. Oamenii legii au rămas fără replică! © arhivă

Ies la iveală noi informații șocante legate de tânărul de 25 de ani din Giurgiu, acuzat că ar fi violat o adolescentă de 16 ani, în cadrul unui ritual satanic. Acesta este pus sub acuzație de furt, după ce a sustras o cruce de la monumentul Eroilor, pe care ar fi folosit-o în ritualul său. 

Tânărul de 25 de ani din Giurgiu, acuzat că a violat în cadrul unui ritual satanic o adolescentă de 16 ani este pus sub acuzație de furt. Acesta a sustras o cruce de pe monumentul Eroilor, pe care a folosit-o, ulterior, în ritualul satanic organizat într-o clădire de tip ruină, numită Casa tineretului. 

Cel care a sesizat acest aspect a fost chiar procurorul care se ocupă de caz, notează stirileprotv.ro. 

Fată de 16 ani, violată într-un ritual satanic macabru

Tânărul de 25 de ani este acuzat că a violat fără milă o copilă de 16 ani și a organizat un ritual satanic macabru, pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Martorii scenelor de groază au fost alți 5 adolescenți, care au filmat totul și au distribuit violul, dar și ritualul satanic, pe rețelele de socializare. 

Întâmplarea a avut loc în vară, atunci când adolescenta avea numai 16 ani. Aceasta a fost dusă, cu acordul ei, într-o clădire părăsită, numită Casa tineretului. Acolo au avut loc cele mai șocante lucruri din viața ei. Fata a fost violată de către tânărul de 25 de ani și supusă unor chinuri greu de imaginat. Ritualul satanic în cadrul căruia s-au folosit diverse obiecte a fost filmat de către 5 adolescenți și mai apoi distribuit pe rețelele de socializare. 

Victima a fost drogată și agresată sexual, în timp ce nu era conștientă. În cadrul ritualului satanic s-au folosit lumânări, crucea pe care tânărul a reușit să o fure, tot felul de invocări sataniste, dar și desene. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro