El e tânărul acuzat că a violat o adolescentă în cadrul unui ritual satanic în Giurgiu. A fost prins în aeroport

+2 click pentru
galerie

El e tânărul acuzat că a violat o adolescentă în cadrul unui ritual satanic în Giurgiu © Facebook

Tănase Alexandru Iulian este tânărul de 25 de ani din Giurgiu acuzat că a violat o fată de 16 ani într-o clădire părăsită în timpul unui ritual satanic pus la cale de el și câțiva prieteni. 

Tănase Alexandru Iulian a fost prins pe aeroportul Otopeni când voia să plece din țară, iar acum se află în arest și urmează să fie judecat pentru acuzațiile care i se aduc. 

În iulie, tânărul de 25 de ani a convins o fată de 16 ani să meargă cu el în clădirea părăsită, acolo unde au mai venit alți doi prieteni de-ai lui. Au început un ritual satanic șocant, iar fata a fost supusă unor chinuri groaznice, apoi drogată și violată. Întreaga scenă a fost filmată cu un telefon mobil, iar imaginile ar fi fost distribuite pe rețelele de socializare.

Șocant este faptul că pe pagina sa de Facebook încă apare filmulețul făcut chiar de el, după ce a supus-o pe fată la chinuri groaznice. 

"C. a plecat și s-a așezat pe salteaua aflată în cealaltă cameră, T. m-a luat de mână și m-a așezat în centrul stelei. Eram foarte speriată, motiv pentru care am încercat din instinct să trag mâna, dar nu am reușit întrucât T. îmi ținea mâna puternic. Mi-a spus poruncitor să închid ochii și să mă uit în sus, am închis ochii și am ridicat capul spre tavan. Inițial, cu ciobul a încercat să mă taie în palma stângă, însă nu a reușit, timp în care pe fundal muzica satanică continua să fie redată. Mi-a luat palma mâinii drepte și a apăsat cu ciobul provocându-mi sângerare", a povestit fata.

Ulterior, după ce ar fi cerut o țigară, tânăra de 16 ani a leșinat. S-a trezit a doua zi, dezbrăcată și cu dureri mari. S-a stabilit că aceasta a fost violată. De asemenea, adolescenta spune că avea mai multe cioburi înfipte în palme. 

"M-am trezit a doua zi dimineaţă dezbrăcată complet, în acea încăpere pe saltea în jurul meu nemaiaflându-se nimeni. Aveam nişte dureri groaznice în zona genitală şi de abdomen, iar în palma dreaptă aveam înfipte cioburi de circa 2-3 cm. Eu la momentul când mi-am pierdut conştienţa eram îmbrăcată, iar când m-am trezit hainele mele se aflau pe jos lângă salteaua uzată", a mai spus ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro