Adolescenta din Sibiu dată dispărută, activă pe social media. "Voiam să fac like-uri şi urmăritori"

Adolescenta din Sibiu dată dispărută, activă pe social media. "Voiam să fac like-uri şi urmăritori" © gazetanoua.ro

Situaţie revoltătoare! Poliţia din Tălmaciu, Sibiu, a cerut zilele trecute ajutorul cetăţenilor în vederea depistării unei tinere de 18 ani care a fost dată dispărută de familie. Presa locală scrie însă că fata nu a dispărut, ci s-a mutat cu iubitul. Mai mult, face mişto pe Facebook de anunţul dispariţiei!

Andreea Loredana Măcău a fost dată dispărută de părinţi, după ce, pe 7 februarie, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Poliţiştii au cerut ajutorul populaţiei în vederea depistării tinerei. La scurt timp după mediatizarea cazului, Andreea Loredana Macău a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu ea, emoticoane şi mesajul: "Dacă tot sunt dispărută...".

Publicaţia oradesibiu.ro relatează că adolescenta ar fi plecat de la domiciliu în urmă cu două săptămâni pentru a se muta cu iubitul, la Slatina. Părinţii ar fi dat-o dispărută pentru că nu sunt de acord cu relaţia lor.

"Nu se face asa... Anunță.... Ești majoră, dar e important să anunți unde mergi... Părinții tăi, oricât de stricți ar fi, trebuie anunțați..... Nu te cert, dar nu se face asa... Învață să lași lumea împăcată.... Dacă iubitul tău îți dă papucii, unde te duci?? Doar îți zic.... Nu se face asa... Știi că te cert când trebuie", a comentat o amică de-ale tinerei. 

Poliţiştii din Tămaciu şi cei de la IPJ Sibiu au demarat acţiunile de căutare, după ce familia a anunţat că Andreea Loredana Măcău a plecat de la domiciu şi nu a mai revenit.

"Are o înălțime de 1.65 m, aproximativ 60 kg, constituție atletică, păr negru, lung și ochii căprui. Nu prezintă semne particulare și nu se cunosc obiectele de vestimentație pe care le purta la data plecării de acasă”, a informat sâmbătă IPJ Sibiu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro