Disperare pentru o familie din Sibiu. Fiica de 13 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors. A fost văzută cu trei bărbați

Disperare pentru o familie din Sibiu. Fiica de 13 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors. A fost văzută cu trei bărbați © oradesibiu

Părinții unei fetițe din Șura Mare din Sibiu sunt disperați după ce aceasta a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Minora a fost văzută ultima dată în cursul zilei de duminică. 

Părinții Alexiei Cernat, o fetiță de 13 ani, sunt în stare de șoc după ce aceasta a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Minora a fost vizitată duminică de către o colegă de clasă, iar când s-a dus să o conducă pe aceasta la poartă a fost de nevăzut. 

Mama fetiției o caută în disperare pe la rude și prieteni, dar până acum nu a dat de micuță. Potrivit Observator, mama Alexiei a aflat de la câtiva prieteni ai fetei că au văzut-o în timp ce se urca în mașina a trei bărbați împreună cu o colegă. 

"Mi-a spus o colegă de-a ei că ar fi pe undeva prin Arpașu de Sus, la niște băieți pe care i-a cunoscut pe Internet.

Cineva mi-a zis că a încercat să ia legătura cu mine dintr-o benzinărie. Ea nu are telefon. Nu știu ce să fac. Suntem disperați", a declarat pentru Ora de Sibiu, Doina Cernat, mama Alexiei.

Se pare că pentru minoră nu este prima oară când părăsește domiciliu. Anul trecut, înainte de Crăciun, Alexia ar fi plecat de acasă după o ceartă cu bunica sa. 

Semnalmente 

Alexia are 1,55 m, 52 de kg, ochi căprui și păr șaten. În momentul în care a dispărut de acasă fata era îmbracătă cu o geacă albastră cu steluțe, o camașă în carouri , cu negru, colanți negri și adidași albi.

Cei ce au detalii despre ea sau o observă sunt rugați să meargă la cea mai apropiată secție de Poliție sau să sune de urgență la numărul 112. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro