Adolescenta gravidă, bătută de iubit cu biciul, vrea să stea cu el: „Nu e violent”

Adolescenta gravidă, bătută de iubit cu biciul, vrea să stea cu el: „Nu e violent” © Arhivă

Reacție uluitoare a fetei de 15 ani, bătută cu biciul de propriul iubit. Tânărul a ajuns după gratii, în urma imaginilor violente care au apărut în mediul online. Nu numai că adolescenta nu vrea să depună plângere, dar chiar îi ia apărarea iubitului și vrea să rămână alături de el. 

Prima reacție a Denisei, fata gravidă în 5 luni bătută și umilită de iubitul gelos, este una greu de înțeles pentru mulți. Băiatul, în vârstă de 19 ani, a ajuns în arestul Poliției din Suceava, care a decis ca acesta să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Deși oamenii care au văzut filmarea în care tânăra este bătută cu cruzime au fost revoltați și șocați, nu același lucru se poate spune despre protagonista scenelor șocante.

Prima declarație a fetei bătute cu biciul

După ce a aflat de decizia judecătorilor, fata de 15 ani a reacționat. Spune că tânărul nu este violent și că vrea să stea în continuare cu el.

„Da, vreau să stau cu el. Nu e violent. Până acum nu m-a bătut, ne înțelegem!”, a declarat fata, conform Observator.

Nici ea, nici mama, cea care chiar a filmat imaginile șocante, nu vor să depună plângere pe numele individului. Intervenția polițiștilor este una nouă, având în vedere că este pentru prima oară când un agresor este reținut fără să existe o plângere.

Fată însărcinată, bătută cu biciul de iubit, în Suceava

Totul se întâmplă în comuna Horodnic de Sus, acolo unde o adolescentă de 15 ani, pe nume Denisa, este supusă unor umilințe și chinuri greu de înțeles. Iubitul ei, un tânăr de 19 ani pe nume Gabriel, își iese din minți atunci când începe să o suspecteze pe fată, însărcinată în cinci luni, că l-ar fi înșelat.

Imaginile vorbesc de la sine. Tânăra, pusă în genunchi, este bătută cu biciul și lovită cu pumnul. Drept pedeapsă, iubitul o pune și să-și bage mâinile în jar încins. Scena a fost filmată chiar de mama fetei, în timp ce pe fundal bubuiau manele.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro