Adolescenta însărcinată din Suceava, bătută cu biciul, a fost agresată chiar de iubitul ei. Ce a pățit „Băiatu Gagicarul”

Adolescenta însărcinată din Suceava, bătută cu biciul, a fost agresată chiar de iubitul ei. Ce a pățit „Băiatu Gagicarul” © Ziarul de Suceava / Captură Video

Dezvăluire înfiorătoare despre adolescenta însărcinată din Suceava, filmată în timp ce era bătută cu cruzime, cu biciul. Se pare că agresorul este chiar iubitul fetei, care se auto-intitulează „Băiatul Gagicarul” pe rețelele de socializare. Tânărul a ajuns la Poliție, însă, poate și mai halucinant, iubita lui nu vrea să depună plângere.

Astăzi, au apărut niște imagini șocante în mediul online. O tânără este lovită cu sălbăticie cu biciul, însă calvarul fetei nu s-a oprit deloc acolo. Potrivit Observator, imaginile au fost filmate chiar de mama fetei, iar agresorul este concubinul tinerei minore.

Fată însărcinată, bătută cu biciul de iubit, în Suceava

Totul se întâmplă în comuna Horodnic de Sus, acolo unde o adolescentă de 15 ani, pe nume Denisa, este supusă unor umilințe și chinuri greu de înțeles. Iubitul ei, un tânăr de 19 ani pe nume Gabriel, își iese din minți atunci când începe să o suspecteze pe fată, însărcinată în cinci luni, că l-ar fi înșelat.

Imaginile vorbesc de la sine. Tânăra, pusă în genunchi, este bătută cu biciul și lovită cu pumnul. Drept pedeapsă, iubitul o pune și să-și bage mâinile în jar încins. Scena a fost filmată chiar de mama fetei, în timp ce pe fundal bubuiau manele.

Tânărul a ajuns pe mâinile Poliției după ce imaginile revoltătoare au ajuns în spațiul public. Nici iubita, nici mama fetei nu vor să depună plângere. Ambele locuiesc în casa agresorului, iar frica de a ajunge pe străzi probabil este mai mare.

Poliția a deschis un dosar penal pentru violență în familie, loviri și alte violențe și act sexual cu un minor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro