Noi informații legate de tânăra din București, care a anunțat că este sechestrată. Le-a spus polițiștilor că a mințit!

Noi informații legate de tânăra din București, care a anunțat că este sechestrată. Le-a spus polițiștilor că a mințit! © arhivă

Vineri seara, în Capitală, o operaţiune de amploare a poliţiei a fost declanşată. O fată a sunat la 112, anunţând că este sechestrată. Astfel, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat imediat în Drumul Taberei, Sector 6, acolo unde aceasta le-a indicat polițiștilor că este. 

Ies la iveală informații șocante despre tânăra care a sunat vineri seară la 112 și le-a spus polițiștilor că este sechestrată. Potrivit digi24.ro, după mai bine de 6 ore de căutări, oamenii legii au găsit-o pe adolescentă în jurul orei 2:00, iar aceasta le-a spus că totul a fost doar o farsă. 

Mai multe echipaje ale poliţiei au intervenit vineri seară în zona Moghioroş din Drumul Taberei, în Bucureşti. Operaţiunea a fost declanşată după ce o fată a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că este sechestrată. Mai mult, adolescenta de numai 16 ani care este din Constanța a sunat de nu mai puțin de 13 ori la 112, de pe telefoane diferite. 

De asemenea, fata ar fi dat câteva detalii despre locul în care ar fi dus-o răpitorul, menţionând şi câteva maşini într-o parcare, potrivit Observator. Timp de 6 ore, oamenii legii au căutat-o pe acesta cu disperare, legându-se de toate indiciile pe care le-a oferit la telefon. În ultimul timp, tot mai multe apeluri false au fost înregistrate la 112, acestea fiind inițiate numai de minori, îns copul farselor. 

Româncă sechestrată în Spania, salvată în mai puţin de şase ore

În urmă cu o săptămână, un bărbat a răpit şi a sechestrat o româncă în vârstă de 26 de ani, într-un apartament din localitatea Monzon, provincia Huesca, Spania. Vineri, 16 august, în timp ce era ţinută captivă, femeia a reuşit să-şi contacteze rudele din România şi le-a spus, disperată, ce se întâmplă. După 6 ore, aceasta a fost găsită de polițiști și, implicit, eliberată. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro