Alertă în Bucureşti, după ce o tânără a anunţat la 112 că este sechestrată

Alertă în Bucureşti, după ce o tânără a anunţat la 112 că este sechestrată © Foto simbol arhivă

Vineri seara, în Capitală, o operaţiune de amploare a poliţiei a fost declanşată. O fată a sunat la 112, anunţând că este sechestrată. Astfel, mai multe echipaje acţionează în zona Moghioroş din Drumul Taberei. 

UPDATE ORA 22:00: Fata nu a fost încă găsită, după aproximativ patru ore de căutări.

Mai multe echipaje ale poliţiei au intervenit vineri seară în zona Moghioroş din Drumul Taberei, în Bucureşti. Operaţiunea a fost declanşată după ce o fată a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că este sechestrată.

De asemenea, fata ar fi dat câteva detalii despre locul în care ar fi dus-o răpitorul, menţionând şi câteva maşini într-o parcare, potrivit Observator.

Până în acest moment, oamenii legii nu ştiu dacă apelul la 112 este veridic sau dacă cineva a făcut o farsă. De asemenea, conform aceleaşi surse, fata a sunat de pe o cartelă prepay. 

Tânăra, care se află în apel cu poliţiştii de la ora 18:00, a mai spus că poate vedea cupola unei biserici, transmite Antena3.

De asemenea, surse judiciare spun că este vorba de o fată de 16 ani care şi-ar sărbători ziua de naştere sâmbătă, 24 august.

Româncă sechestrată în Spania, salvată în mai puţin de şase ore

În urmă cu o săptămână, un bărbat a răpit şi a sechestrat o româncă în vârstă de 26 de ani, într-un apartament din localitatea Monzon, provincia Huesca, Spania. Vineri, 16 august, în timp ce era ţinută captivă, femeia a reuşit să-şi contacteze rudele din România şi le-a spus, disperată, ce se întâmplă. 

Apoi, rudele femeii au alertat Poliţia Română, care a transmis informaţiile autorităţilor spaniole. Astfel, Guardia Civil a acţionat şi în mai puţin de şase ore, apartamentul în care se afla sechestrată românca a fost identificat. Oamenii legii au intrat fără să stea la discuţii şi au eliberat-o. Românca prezenta răni pe un antebraţ ce păreau provocate de un cuţit, potrivit 20 Minutos. 

Bărbatul de 36 de ani a fost săltat de Guardia Civil şi dus la tribunal cu mandat de arestare. Judecătorul de instrucţie însă, a decis ca răpitorul să fie cercetat în libertate. Înregistrarea cu acţiunea poliţiştilor spanioli a fost făcută publică ulterior, iar cazul a atras atenţia întregii lumi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro