Adrian Mutu, noi declaraţii, după ce s-a vehiculat că este rudă cu patronii clinicii din Piteşti, unde a murit copilul de patru ani

+3 click pentru
galerie

Adrian Mutu, noi declaraţii, după ce s-a vehiculat că este rudă cu patronii clinicii din Piteşti, unde a murit copilul de patru ani © Facebook

După ce s-a vehiculat că este rudă cu patronii clinicii din Piteşti unde un copil de patru ani a murit, Adrian Mutu a ţinut să facă precizări concrete în acest sens.

După ce miercuri seara a făcut declaraţii în exclusivitate pentru Spynews, acum fostul jucător a vrut ca toată lumea să se ştie cum stau, de fapt, lucrurile. Astfel, Adrian Mutu a precizat că între el şi reprezentanţii clinicii în care a avut loc anestezia ilegală asupra micuţului de patru ani nu există nici cea mai mică legătură. Ba chiar nici nu îl cunoaşte pe Alin Mutu, totul fiind doar o coincidenţă de nume.

În plus, Adrian Mutu a transmis sincere condoleanţe familiei îndurerate şi a precizat că dacă va putea în vreun fel să-i ajute pe cei doi părinţi care şi-au pierdut copilul, va face acest lucru fără să stea pe gânduri.

''De obicei nu vorbesc despre lucrurile care se scriu legat de mine, dar în acest caz, deosebit de grav, în care un copilaș și-a pierdut viața, chiar nu pot fi indiferent și nu o să accept tot felul de minciuni și insinuări. Vreau să vă spun, ca să știți direct de la mine, și în special doresc să asigur părinţii îngerașului că acești oameni nu au nicio legătura de rudenie cu mine, nici măcar nu-i cunosc personal și sub nicio formă nu am investit în aceea clinică stomatologică. Cu astea spuse, vreau să transmit părinţilor copilașului sincere condoleanțe și dacă pot să ajut cu ceva le stau la dispoziție'', a scris Adrian Mutu pe Facebook.

Vă reamintim că un copil de patru ani şi-a pierdut viaţa, în Piteşti, după ce a fost anesteziat ilegal de medicul stomatolog. Micuţul a intrat în comă chiar pe scaunul dentistului, fiind transportat de urgenţă la spital. Din păcate, medicii nu au mai putut să-l salveze. În plus, s-a aflat că băieţelul a fost anesteziat cu propofol, substanţă care l-a ucis şi pe Michael Jackson.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro