Afecțiunea cu care Cristina Țopescu s-a luptat timp de 15 ani: ”Am crezut că mor”

Afecțiunea cu care Cristina Țopescu s-a luptat timp de 15 ani: ”Am crezut că mor” © arhiva

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare, dumnincă seară. Jurnalista s-a stins din viață într-un mod subit, însă aceasta a suferit timp de 15 ani de o afecțiune gravă.

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în locuința sa, iar momentan nu se știe cauza decesului. În trecut, jurnalista a suferit de atacuri de panică care i-au dat bătăi de cap timp de 15 ani.

„Am suferit vreo 15 ani de atacuri de panică. Acum le fac din ce în ce mai rar, dar încă le mai fac. Le făceam și în timpul emisiei, și am făcut jurnale întregi. Erau pregătiți în regie să bage publicitate, dacă cumva mă prelingeam pe sub pupitru. M-a speriat doar primul atac de panică, când am crezut cu mor. Apoi, deja știam ce mi se întâmplă și nu mai eram speriată”, a mărturisit Cristina Țopescu.

„Am suferit vreo 15 ani de atacuri de panică. Acum le fac din ce în ce mai rar, dar încă le mai fac. Le făceam și în timpul emisiei, și am făcut jurnale întregi. Erau pregătiți în regie să bage publicitate, dacă cumva mă prelingeam pe sub pupitru. M-a speriat doar primul atac de panică, când am crezut cu mor. Apoi, deja știam ce mi se întâmplă și nu mai eram speriată”, a mărturisit Cristina Țopescu într-un interviu acordat jurnalistei Sanda Nicola. 

Fosta realizatoare TV și-a găsit sfârșitul într-un mod subit, după ce vecinii nu am mai zărit-o de câteva săptămâni. Ieri aceștia au anunțat autoritățile după ce s-au gândit că ceva grav s-a întâmplat cu aceasta. Cristina Țopescu locuia singură, dar cu mai mulți căței de care avea grijă. Timp de 3 săptămâni nimeni nu a știut nimic despre fosta realizatoare tv.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro