Al cincilea caz de coronavirus confirmat în România! Un băiat de 16 ani, din Timişoara, este infectat cu virusul ucigaş 

Al cincilea caz de coronavirus cofirmat în România! Un băiat de 16 ani, din Timişoara, este infectat cu virusul ucigaş © Pixabay

Este oficial! Avem cel de-al cincilea pacient infectat cu coronavirus în România! Rezultatele au ieşit pozitive în privinţa unui tânăr de 16 ani din Timişoara! 

Nimeni nu se aştepta ca un nou caz al infectării cu virusul ucigaş din China să fie confirmat. Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Timişoara, are coronavirus, după ce ieri, a călătorit cu tânăra infectată cu microbul mortal.

După ce s-au aflat rezultatele analizelor, cadrele medicale l-au preluat pe copil cu izoleta, fiind transportat de urgenţă la Spitalul de Boli Infecţioase. Nu se cunosc mai multe detalii în momentul de faţă.

Un copil de un an şi două luni, suspect de coronavirus

Virusul ucigaş continuă să facă ravagii, tot mai multe persoane fiind suspecte de infectarea cu coronavirus. Este şi cazul unui copil de doar un an şi două luni din Galaţi, după ce a intrat în contact cu tatăl său, întors din Italia pe data de 23 februarie. 

„Am preluat un pacient, de un an şi două luni, din Pechea, intrat în contact cu tatăl, care se află în a opta sau a noua zi de izolare după ce a tranzitat Italia şi a revenit acasă pe 23 februarie. Sunt cinci membri ai familiei, niciunul nu prezintă simptomatologie. Pacientul s-a prezentat cu rinoree apoasă, febră 39,5, dispnee şi tuse productivă. Momentan, starea pacientului este stabilă. S-au recoltat probe ce urmează a fi trimise la Bucureşti pentru investigaţii suplimentare”, a declarat, Gabriela Lupăşteanu, medic la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro