Alegeri prezidenţiale 2019. La ce penitenciar a avut Viorica Dăncilă procentaj de 100%

Alegeri prezidenţiale 2019. La ce penitenciar a avut Viorica Dăncilă procentaj de 100% © Hepta

Pare-se că în turul doi al alegerilor prezidenţiale de anul acesta, din 24 noiembrie, a existat un loc unde nimeni nu a avut ochi sau... ştampilă pentru Klaus Iohannis. Vorbim despre un penitenciar, în care toţi deţinuţii care şi-au exercitat dreptul la vot au ales candidatul partidului PSD.

Viorica Dăncilă a pierdut în cursa pentru Cotroceni în faţa preşedintelui în exerciţiu, Klaus Iohannis.

La Penitenciarul Poartă Albă din Constanţa, toţi deţinuţii care au cerut să îşi exercite dreptul la vot, 608 de persoane la număr, au pus ştampila de vot în dreptul Vioricăi Dăncilă. Niciunul dintre deţinuţii Penitenciarului Poartă Albă nu l-a ales pe Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor prezidenţiale, potrivit replicaonline.ro.

Candidatul partidului PSD la prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a câştigat în cinci judeţe: Teleorman, cu 59, 20% dintre voturi, Giurgiu, cu 54, 82%, Olt, 54,40%, Gorj, 51,90% şi în Mehedinţi, cu 51, 97%.

Rezultate oficiale alegeri prezidențiale 2019

Luni dimineaţă, Biroul Electoral Central a publicat rezultatele oficiale ale alegerilor prezidenţiale din 2019. Klaus Iohannis a câştigat detaşat, cu 66,10% dintre voturi, în timp ce Viorica Dăncilă a obţinut 33,90%. 

Klaus Iohannis a ţinut să le mulţumească românilor pentru că au ieşit la vot într-un număr extrem de mare, în timp ce contracandidata sa a declarat că se pregăteşte, alături de partid, pentru alegerile locale şi parlamentare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro