Alertă în Gorj, după ce 2 minore de 14 ani au dispărut fără urmă! Adolescentele sunt prietene

Alertă în Gorj, după ce 2 minore de 14 ani au dispărut fără urmă! Adolescentele sunt prietene © observator.tv

Este stare de alertă în Gorj, după ce 2 minore, prietene fiind, au dispărut fără urmă. Cele 2 se numesc Andreea Elena Zoltan și Maria Alexandra Cazacu și sunt de negăsit de mai bine de 48 de ore. 

UPDATE - Adolescentele au fost găsite într-un bar dintr-o aprcare de TIR-uri din comunca Câineni, Vâlcea. 

Două minore din comuna Baia de Fier, județul Gorj sunt de negăsit de mai bine de 48 de ore. Cele două fete se numesc Andreea Elena Zoltan şi Maria Alexandra Cazacu, sunt prietene foarte bune și au 14 ani, informează observator.tv. 

Cea care a alertat oamenii legii cu privire la dispariția fetelor a fost mama Andreei Elena Zoltan. Femeia a sunat de urgență la 112, spunând că fiica sa este plecată de acasă de o zi și nu s-a mai întors. 

Dispariția Mariei Alexandra Cazacu a fost raportată de către mătușa fetei, care s-a prezentat la secția de poliție, spunând că nepoata ei este de negăsit, mai notează sursa citată. Maria Alexandra Cazacu a plecat de acasă și nu s-a mai întors de mai bine de 48 de ore. Se pare că aceasta le-a spus părinților că pleacă la Andreea Elena Zoltan, prietena ei, dispărută și ea. 

Fetele au dormit împreună și mai apoi au plecat la școală cu microbuzul care transportă elevi. De atunci, acestea sunt de negăsit. 

Andreea Elena Zoltan şi Maria Alexandra Cazacu au dispărut din Baia de Fier

Semnalmente Andreea Elena Zoltan:

Minora are o înălțime de 1,60 m, aproximativ 50 kg, ochi căprui și ten închis. Părul este șaten și lung. 

Semnalmente Maria Alexandra Cazacu:

Aceasta are o înălțime de 1,70 m, o greutate de aproximativ 50 kg, păr șaten lung, ochi căprui, față prelungă, ten închis, mai notează observator.tv.

Cine deține informații despre cele 2 minore dispărute este rugat să sune de urgență la 112. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro