Mamă din Neamţ, în culmea disperării! Îşi caută fiica, dispărută în urmă cu şapte ani. "Vreau să ştiu dacă mai este în viaţă"

Mamă din Neamţ, în culmea disperării! Îşi caută fiica, dispărută în urmă cu şapte ani. "Vreau să ştiu dacă mai este în viaţă" © Facebook

O femeie din Neamț a ajuns la culmea disperării. Ea își caută fiica de ani de zile, după ce a aceasta a plecat în Italia la o prietenă și nu s-a mai întors. 

Femeia a lansat un apel pe Facebook, în speranța că cineva o va ajuta să își găsească fiica, ce a plecat de acasă în urmă cu șapte ani, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic despre ea. Chiar dacă situația este disperată, ea a anunțat Poliția abia în urmă cu trei luni. 

"Îmi caut fiica PRICOP IOANA, vă rog dați share și cine are informații să contacteze poliția sau să-mi dea mesaj in privat. Ea a plecat in 2012 în Italia la o prietenă italiancă pe nume Izabela, la adresa Str. Andrea Doria nr6 Milano. Vreau să știu dacă este în viață, dacă este bine și cine îmi poate da informații îi mulțumesc din suflet. Atașez avizul de căutare al poliției și fotografii.", a scris mama Ioanei, pe Facebook.

Nu se știe de ce nu au mai luat legătura

Femeia speră că oamenii vor redistribui postarea și astfel va auzi vești despre fiica ei, dispărută în urmă cu șapte ani. Nu se știe care este situația exactă din familie sau de ce femeia nu a raportat mai devreme dispariția fetei, având în vedere că a vorbit cu ea ultima dată la telefon în anul 2014.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro