Tânăr român din Anglia, dat dispărut de două săptămâni! Rudele sunt disperate

Tânăr român din Anglia, dat dispărut de două săptămâni! Rudele sunt disperate © Facebook

Un român este dispărut fără urmă de două săptămâni, în Anglia. Rudele şi prietenii sunt în stare de şoc şi roagă pe oricine l-a văzut să anunțe imediat autoritățile.

Gheorghiță este frate de preot și este dat dispărut în Anglia, de mai bine de două săptămâni. Familia este disperată, iar poliția a fost sesizată în acest sens. Rudele spun că tânărul, în vârstă de 24 de ani, intrase într-o gașcă de rromi, iar bărbații i-ar fi furat actele și cardurile, ba mai mult, ar fi amenințat că îl decapitează, scrie BZI.

Sora tânărului, disperată

Gheorghiță are 24 de ani, este din Suceava, și este dat dispărut în Anglia de peste două săptămâni. El locuiește acolo de patru ani. Rudele și-au dat seama că ceva este în neregulă atunci când tânărul a început să împrumute sume mari de bami de la apropiați, iar acum toată familia este disperată, pentru că nimeni nu mai știe nimic despre el.

Rudele au realizat că băiatul lipsește de acasă atunci când sora lui i-a trimis un colet, dar nu a venit nimeni să îl ridice. "Fratele meu este un om sensibil și cu frică de Dumnezeu. S-a cazat ultima dată într-un centru pentru oameni fără adăpost în Marea Britanie. Nu știu exact denumirea centrului. El evita să ne dea detalii întotdeauna. Acolo a întâlnit, din câte ne-a povestit, un băiat de etnie romă. Acesta făcea parte dintr-un grup dubios. Fratele meu i-a spus mamei că aceștia i-au furat actele și cardurile și l-au amenițat cu moartea. Au spus că-l vor decapita dacă spune ceva.", a declarat sora tânărului.

Acum rudele se roagă în fiecare zi ca băiatul să apară și speră că polițiștii îl vor găsi teafăr și nevătămat. a


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro