Alertă în arestul în care se află Sorina Pintea! Ce măsuri speciale au luat gardienii

Alertă în arestul în care se află Sorina Pintea! Ce măsuri speciale au luat gardienii © Hepta

Informaţie de ultimă oră în cazul fostului ministrul al Sănătăţii! În arestul în care se află Sorina Pintea, gardienii au luat mai multe măsuri speciale. 

Arestată pentru luare de mită, Sorina Pintea se află în Arestul Poliţiei Capitalei. Fostul ministru al Sănătăţii a cerut, prin intermediul avocaţilor săi, să fie dusă la spital, dată fiind starea sa. Cu toae acestea, după ce a primit îngrijiri medicale la o unitate spitalicească, în cursul zilei de luni, 2 februarie, Sorina Pintea a fost adusă, din nou, după gratii.

Potrivit stiripesurse.ro, s-a decis ca Sorina Pintea să stea singură în celulă şi să fie monitorizată din oră în oră. Gardienii se ocupă de acest lucru atât pentru a vedea care este starea de sănătate a fostului ministru, cât şi pentru a se asigura că Sorina Pintea nu recurge la vreun gest necugetat. 

Recent, Sorina Pintea a fost diagnosticată cu dermatomiozită.

Fostul ministrul al Sănătăţii a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzată că a luat drept mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 de lei, reprezentând un procent de 7% din valoarea unui contract. Fosta demnitară a fost prinsă de procurori în flagrant. 

Elena Udrea, despre acuzațiile aduse Sorinei Pintea: „Sper că este o înscenare”

Aflată într-un parc din Capitală alături de fetiţa ei şi a lui Adrian Alexandrov, Elena Udrea a reacţionat privind scandalul care o vizează pe Sorina Pintea. Fosta blondă de la Cotroceni speră că totul este doar o înscenare.

„Sper că este nevinovată, că e o înscenare. Îmi doresc pentru ea căci am apreciat-o ca ministru al Sănătății”, a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro