Elena Udrea, despre acuzațiile aduse Sorinei Pintea: „Sper că este o înscenare”

Elena Udrea, despre acuzațiile aduse Sorinei Pintea: „Sper că este o înscenare” © Captură Video

De când s-a întors din Costa Rica, Elena Udrea a preferat să se concentreze mai mult pe viața de familie. Asta nu înseamnă, însă, că rămâne indiferentă în fața lucrurilor care se întâmplă în țară. Fostul ministru al Turismului a avut chiar o părere vis-a-vis de cazul Sorinei Pintea, acuzată acum că ar fi primit zeci de mii de euro drept mită.

Elena Udrea a oferit o intervenție rară, în care vorbește despre scandalul care o vizează pe Sorina Pintea. Blonda spune că speră ca fostul ministru al Sănătății să fie nevinovată și că totul este doar o înscenare.

„Sper că este nevinovată, că e o înscenare. Îmi doresc pentru ea căci am apreciat-o ca ministru al Sănătății”, a declarat Elena Udrea, pentru Antena 3.

Fosta „blondă de la Cotroceni” se afla într-un parc din Capitală, alături de fetița ei și a lui Adrian Alexandrov.

Sorina Pintea a fost arestată preventiv

Sâmbătă, Tribunalul București a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a Sorinei Pintea. Fostul ministru a contestat decizia, iar acum urmează să se ia o hotărâre și în privința atacului făcut de aceasta.

Procurorii DNA o acuză pe Pintea că a luat mită sumele de 120.000 de lei și 10.000 de euro, bani ce marchează 7% din valoarea unui contract de achiziție publică.

„În perioada decembrie 2019 – 28 februarie 2020, inculpata Pintea Sorina, în calitatea menționată mai sus, ar fi primit, printr-un intermediar, de la reprezentanții unei societăți comerciale, în două tranșe, sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, care nu i s-ar fi cuvenit, reprezentând un procent de 7% din valoarea unui contract de achiziție publică ce avea ca obiect , încheiat în anul 2019 de unitatea spitalicească cu societatea comercială”, au precizat procurorii anticorupție.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro