De necrezut! Reacția Sorinei Pintea, după ce a aflat ce sumă primește mită: “Super tare”

De necrezut! Reacția Sorinei Pintea, după ce a aflat ce sumă primește mită: “Super tare” © facebook

Fostul ministru al sănătății, Sorina Pintea a fost arestată pe o perioadă de 30 de zile, după ce oamenii legii au descoperit printr-un flagrant, că ar fi luat mită sub o sumă de 120.000 lei. Care a fost reacția ei cand a auzit aceste lucruri?

Conform DNA, fostul ministru al sănătații în Guvernul Dăncilă, ar fi luat în luna decembrie a anului trecut prima tranșă din mită, în valoare de 10 mii de euro, pentru a reuși sa incheie actele din punct de vedere managerial ale spitalului din Baia Mare.

De asemenea, autoritățile sunt de parere că ar fi vorba despre un contract pentru a amenaja un bloc operator. “Inculpata Pintea Sorina ar fi primit printr-un intermediar, de la reprezentanţii unei societăți comerciale, în două tranșe, sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, care nu i s-ar fi cuvenit, reprezentând 7% din valoarea unui contract de achiziție publică pentru lucrări de amenajare, printre altele, a unei săli de chirurgie cardiovasculară.”, susțin reprezentații în referat. 

Totodată, conform referatului, Sorina Pintea “cunoștea foarte bine, (.....) nu doar că în punga neagră cu inscripția “(.....)” primită de la (.....) se aflau bani, ci și cuantumul exact al acestei sume”. DE asemenea, ea “nu a fost de acord cu un procent de 3% din contract și recunoaște că a propus un procent de 7% din contract.” 

​Pintea a tratat situația foarte superficial, ba chiar, când a aflat că suma a fost în valoare de 120.000 lei, a exclamat ”Super tare”. În plus, fostul ministru a fost de acord cu remiterea procentului de 7% din contract. “Perfect”, susținea Sorina Pintea despre situația dată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro