Alertă în politică, după ce senatorul Chițac a fost confirmat cu coronavirus. Un deputat de Constanța este suspect

Alertă în politica românească! După senatorul Chițac, un deputat de Constanța a fost confirmat cu coronavirus © Facebook

La scurt timp după ce s-a aflat că senatorul Vergil Chițac, candidat la primăria din Constanța, a fost confirmat cu coronavirus, o alte veste zguduie politică românească! Bogdan-Iulian Huțucă, este suspect. 

Antena 3 a transmis, pe surse, că un alt politician ar fi fost confirmat cu coronavirus. Este vorba despre Bogdan-Iulian Huțucă, deputat de Constanța.

Reactia deputatului Huțucă

Informația a fost negată de deputat, care a intrat în direct și, cu o atitudine prietenoasă, a mărturisit că, dis-de-dimineață, după ce a aflat că Vergil Chițac a fost confirmat cu coronavirus, a cerut să fie testat.

La domiciliul deputatului au intervenit cadrele competențe, care i-au recoltat probe în vederea efectuării testului de coronavirus. 

„Ieri am aflat că domnul senator Virgil Chițac este suspect de coronavirus, drept pentru care m-am autoizolat la domiciliu. În această dimineață când am aflat că dânsul chiar are boala, am luat decizia sa sun la DSP. Specialiștii de la DSP au plecat de un sfert de oră de la mine de acasă, mi-au luat probe, iar acum aștept rezultatul”, a precizat Bogdan-Iulian Huțucă.

Deputatul s-a autoizolat la domiciliu și așteaptă rezultatul de la DSP.

„Aștept acest rezultat și eu și familia mea, precum și colegii mei. Sper să fie negativ și să nu fie probleme. O să anunț pe toată lumea, inclusiv presa”, a spus deputatul la Antena3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro