Alexandru, poliţiştul care s-a împuşcat în faţa soţiei după o ceartă, a murit

+2 click pentru
galerie

Alexandru, poliţiştul care s-a împuşcat în faţa soţiei după o ceartă, a murit © Facebook

Veste terifiantă! Alexandru Badiu, poliţistul care s-a împuşcat în faţa soţiei sale după o ceartă, a murit pe patul de spital. Bărbatul de 31 de ani s-a stins din viaţă miercuri seara, la trei zile de la incidentul şocant.

Poliţistul din Caracal care s-a împuşcat pe 13 octombrie, în urma unui conflict spontan cu soţia, a murit la spitalul din Craiova, potrivit realitateadeolt.net. Alexandru Badiu, în vârstă de 31 de ani, era internat în comă de gradul III. Se afla într-o stare critică, era intubat şi ventilat mecanic.

Medicii erau rezervaţi şi iată că, în ciuda eforturilor, nu au mai putut face nimic pentru poliţist. Alexandru Badiu a murit miercuri, 16 octombrie, în jurul orei 17:30.

Ion Alexandru Badiu s-a împuşcat în cap duminică seară, într-un apartament din Caracal, unde se afla alături de soţie şi de fratele acestuia. Înainte să recurgă la acest gest şocant, conform primelor informaţii, între el şi parteneră a izbucnit o ceartă. 

„Pacientul a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului nostru în jurul orei 19.00, cu stare generală extrem de gravă, în comă profundă, intubat şi ventilat mecanic, stabil hemodinamic. A primit îngrijiri medicale de urgenţă, apoi a fost investigat rapid, a efectuat un computer tomograf cranian, s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio-cerebral sever cu multiple leziuni craniene. Pacientul a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă a spitalului nostru pentru Neurochirurgie. Prognosticul este unul extrem de rezervat”, a declarat atunci purtătorul de cuvânt al Spitalului Craiova, medicul Cristina Geormăneanu. 

Bărbatul de 31 de ani era ajutor de şef de post la poliţia din Corbu şi fusese transferat de aproape o lună de la IPJ Timiş.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro