Alexandru Cumpanaşu aruncă bomba! Îşi face televiziune: „Nu voi fi doar eu”

Alexandru Cumpanaşu aruncă bomba! Îşi face televiziune: „Nu voi fi doar eu” © captură video

Alexandru Cumpănaşu surprinde din nou! Unchiul Alexandrei Măceşanu a anunţat public că îşi deschide televiziune. Şi nu e totul doar o dorinţă pentru viitorul apropiat: Cumpănaşu a şi precizat când va face lansarea.

O nouă televiziune pentru "cumpănaşi"

Cumpănaşu e pus pe treabă! Unchiul Alexandrei Măceşanu are o experienţă vastă în televiziune şi pare-se că vrea să facă următorul pas în acest sens. Alexandru Cumpănaşu a anunţat pe reţelele de socializare că îşi face televiziune online. 

Numele pe care îl va purta televiziunea lui Cumpănaşu este România online, iar prima emisiune va fi chiar la începutul lunii februarie. Marţi, pe 4, la ora 21.

"Vom avea două camere performante, exact ca o televiziune, vom avea studio de televiziune, vom avea invitați și vom emite aici pe Facebook", a spus Cumpănașu.

Unchiul Alexandrei Măceşanu a anunţat, de asemenea, că la televiziunea sa vor fi şi invitaţi. 

Invitaţi pe care, Alexandru Cumpănaşu îi va chema la cerinţele urmăritorilor.

„Nu voi fi doar eu, vor fi mulți invitați. Și iete că nu mă obligă nimeni să fiu obiectiv așa, ca să-l chem pe alde Abraham. O să invit doar pe cine vreau eu și cu dumneavoastră”, le-a spus Cumpănaşu fanilor de pe Facebook.

Mai mult, Alexandru Cumpănaşu este convins ca televiziunea sa va deveni cel mai puternic mijloc de informare. Cel puţin în mediul online, a completat acesta. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro