Cazul Caracal. Plângere penală pe numele unui medic! Alexandru Cumpănaşu: "Este revoltător şi ilegal"

Cazul Caracal. Plângere penală pe numele unui medic! Alexandru Cumpănaşu: "Este revoltător şi ilegal" © arhivă

Alexandru Cumpănaşu tună şi fulgeră! Unchiul Alexandrei Măceşanu a anunţat că a depus o nouă plângere penală la Parchetul General. De data aceasta, pe numele medicului care a eliberat actul constatator în cazul Alexandrei.

Alexandru Cumpănaşu nu înţelege cum fără cadavru sau fără rămăşiţe umane de orice natură, ci doar pe baza a câţiva dinţi găsiţi în butoiul din curtea groazei a fost posibilă emiterea actului constatator de deces în cazul nepoatei sale. 

"Am depus plangere penală la Parchetul General pe numele medicului care a eliberat actul constatator de deces în cazul Alexandrei! Fără cadavru, fără rămăşite umane de orice natură care să aparţină Alexandrei a fost emis acest act de către un medic de la INML pe baza unei analize ADN dintr-un amestec de dinţi găsiţi în acel butoi! Şi cu refuzarea dreptului familiei de a efectua o a doua expertiză!", a spus Alexandru Cumpănaşu.

De asemenea, Alexandru Cumpănaşu a precizat că acest lucru este revoltător şi ilegal, atrăgând totodată atenţia că atât medicul cu pricina, cât şi Institutul Naţional de Medicină Legală vor trebui să explice cum a fost posibil să se constate ADN-ul Alexandrei Măceşanu.

Este revoltător şi ilegal! Probabil că, în toate cazurile plângerilor depuse de noi faţă de funcţionari ai statului, NU se va face NIMIC! În schimb, la toate plângerile la adresa noastră ca familii, celeritatea şi graba este maximă‼ Acest medic şi INML vor trebui să explice şi CUM a fost posibila stabilirea de catre INML a ADN în cazul Alexandrei!", a anunţat Alexandru Cumpănaşu pe reţelele de socializare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro