Ce avere are, de fapt, Gheorghe Dincă. Adevărul despre cele 100.000 de euro îngropate

Ce avere are, de fapt, Gheorghe Dincă. Adevărul despre cele 100.000 de euro îngropate © Arhiva

Gheorghe Dincă, cel acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, după ce le-a răpit de pe stradă, pare un om simplu la prima vedere. Cel numit "criminalul din Caracal" nu are deloc un trai modest și are conturile destul de consistente.

Cel care se presupune că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu se află în arest de aproximativ șase luni, dar are ce să le lase copiilor și soției, pentru că potrivit unor documente trecute în rechizitoriu, averea lui Gheorghe Dincă se ridică în jurul sumei de 100.000 de euro.

Tot informațiilor apărute în rechizitoriu, Gheorghe Dincă și-ar fi sfătuit soția să divorțeze, pentru ca astfel averea să rămână în familie. "(...) Nu mai dați declarații că nu aveți nevoie să dați, eu răspund pentru faptele mele. Pe tine te cheamă Dincă Gheorghe-Daniel, nu ai nicio treabă cu tata și tu și mama și... că sunteți cu mine și că nu m-ați uitat și aia... dom'le e tata și asta e, dar în rest nu tată, nu aveți voi nicio treabă, voi ca să.. întotdeauna voi trebuie să vă depărați de mine, ai înțeles? Ce să-i facem, el a făcut-o, el o trage și cu asta basta. Treaba lui, să răspundă! Luați-l pe el la întrebări! Voi nu aveți ce să răspundeți, ce să dați. Las' că ajung eu cu televiziunea: cu luatul, cu datul, cu banii.. Fă urgent și bagă divorțul!", i-ar fi spus Gheorghe Dincă familiei. 

Gheorghe Dincă, scrisoare controversată pentru familiile fetelor răpite

Monica Melencu a precizat că scrisul este asemănător cu cel pe care l-a văzut în dosar și că este convisă că cel care a redactat scrisoarea este chiar Gheorghe Dincă

"Sunt foarte multe. Nu pot să spun tot ce scrie. Scrie că Luiza nu e moartă, că îi pare rau de ce s-a întâmplat, că l-a forțat Ștefan să dea telefon tatălui meu. Ștefan îl amenința să dea telefon să spună că Luiza a plecat în Elveția. În toată scrisoarea scrie că Luiza traiește şi își susține ultima declarație care a ajuns şi la DIICOT. (...)  Scrisul e foarte asemănător cu ce am văzut în dosar, l-am recunoscut", a relatat mama Luizei la România TV. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro