Alexandru Cumpănașu, decizie tranșantă despre Alexandra: „Mai bine mor în picioare!”

Alexandru Cumpănașu, decizie tranșantă despre Alexandra: „Mai bine mor în picioare!” © Arhivă

Chiar dacă nu a reușit ce a sperat la alegerile prezidențiale, Alexandru Cumpănașu pare să meargă înainte, la fel de determinat, în privința cazului nepoatei sale, Alexandra Măceșanu. Refuză să creadă că fata răpită la Caracal este moartă și spune că va lupta în continuare, ca să o vadă atât pe ea, cât și pe Luiza Melencu, înapoi acasă.

Aceste lucruri le-a transmis Alexandru Cumpănașu, pe rețelele de socializare, acolo unde a scris cuvinte la fel de tranșante cum ne-a obișnuit.

Cumpănașu, mesaj despre cazul Alexandrei

Vineri, Alexandru Cumpănașu a făcut noi dezvăluiri în cazul Alexandrei și Luizei. Fetele sunt căutate în Italia, după ce, în data de 17.10.2019, a fost depusă o plângere de acesta și de Teodora Măceșanu, mama Alexandrei.

„Am fost audiați 10 ore în 2 zile. Am mai fost însoțiți de un "translator" și un investigator care a fost audiat separat”, a scris Alexandru Cumpănașu.

A continuat prin a susține ceea ce a susținut până acum, clar și răspicat: că nu crede că fetele sunt moarte și că nu se va opri până nu le va da de urmă.

„NU voi accepta niciodată DECESUL Alexandrei și voi lupta pentru găsirea ei până la moarte. Chiar dacă acum toate pârghiile sunt în mâinile sistemului nu în mâna mea”, a mai scris Cumpănașu.

Recent, Alexandru Cumpănașu a dezvăluit că a ajuns într-o situație financiară precară, după ce a cheltuit toate economiile familiei pe campania electorală. Mai exact, este vorba de aproximativ 300.000 de euro, suma care i-a adus, în final, un procent de... 1,2%.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro