Alexandru Cumpănașu declară război celor care au râs de copiii lui pentru că „sunt cumpănași”! „Voi veni personal”

Alexandru Cumpănașu declară război celor care au râs de copiii lui pentru că „sunt cumpănași”! „Voi veni personal” © Facebook

Războiul început de Alexandru Cumpănașu împotriva clanurilor din România a declanșat multe controverse, dar a și adus, odată cu toate aparițiile publice și postările de pe social media, jigniri la adresa familiei sale. Pentru că nu mai putea să vadă cum copiii săi sunt jigniți, unchiul Alexandrei Măceșanu a transmis un mesaj.

Sătul să-și vadă copiii suferind din cauza jignirilor ori din cauza unor cadre didactice care i-au făcut să se simtă prost, Alexandru Cumpănașu a scris pe rețele de socializare un mesaj prin care vrea să clarifice acestă situație. 

„Dragi români, NIMIC pe lumea asta nu iubesc și nu prețuiesc mai mult decât pe COPIII MEI‼‼‼ Vreau să transmit public un mesaj LOR care să rămână aici și tuturor celor care vor mai îndrăzni să-i jignească”, a început Cumpănașu mesajul.

Apoi, unchiul Alexandrei și-a îndemnat copiii să fie mândri de numele pe care îl poartă pentru că  „este un nume de luptător care lupta pentru toți copiii care v-au jignit în ultima vreme sau profesori care v-au făcut să vă simțiți prost❗❗❗ NOI luptăm și pentru EI și părinții lor”.

De revolta lui Alexandru Cumpănașu n-au scăpat nici „părinții acestor copii și acei profesori”. Pentru ei, Cumpănașu a precizat că nu va mai aștepta „ca în cazul Alexandrei”

„O singură dată dacă veți mai îndrăzni să-mi faceți copiii să se simtă prost pt că sunt CUMPĂNAȘI voi veni personal la fiecare dintre voi❗❗❗ Și nu pentru a vorbi”, a continuat Alexandru Cumpănașu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro