Alexandru Cumpănaşu, dezvăluire şoc în cazul Caracal: "Dincă are nişte misiuni"

Alexandru Cumpănaşu, dezvăluire şoc în cazul Caracal: "Dincă are nişte misiuni" © captură video

Alexandru Cumpănaşu a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare, care răstoarnă cazul de la Caracal! Unchiul Alexandrei Măceşanu nu exclude ipoteza potrivit căreia Dincă ar fi un criminal, dar este convins că nu este asasinul nepoatei sale. 

Aflat la sediul DIICOT, Alexandru Cumpănaşu a spus în faţa ziariştilor că este nemulţumit de modul în care oamenii legii au gestionat cazul Caracal, la începutul anchetei. În continuare, unchiul Alexandrei Măceşanu speră că fata este în viaţă.

De asemenea, Alexandru Cumpănaşu a menţionat că a început să aibă încredere în anchetatori, dat fiind faptul că merg şi pe alte piste. 

"Am și le-am făcut la momentul potrivit aceste reproșuri și cu privire la comunicarea cu familia sau publică. E vorba de comunicarea cu populația. Este o luptă care nu se dă doar pentru acest copil minunat, care s-a dovedit un înger, un erou. Eu sper că este în viață. Oamenii din țara asta nu sunt concentrați pe caz că este un copil, ci pentru că și ei au copii. Nu aveți idee câte clanuri de muncă sunt în Italia și Spania pe acest subiect. Eu cred că DIICOT va avea multă muncă în următorii ani. Am să le reproșez și modul în care s-a făcut cercetarea la început. Lucrurile intră pe un făgaș normal totuși. Au început să meargă și pe alte piste. Încep să am încredere în ei", a declarat Alexandru Cumpănașu.

În cazul aceleaşi intervenţii, Alexandru Cumpănaşu a menţionat că este convins de faptul că Gheorghe Dincă nu este criminalul nepoatei sale, Alexandra. Încă de la început, Alexandru Cumpănaşu a luat în calcul ipoteza unei reţele de proxenetism care ar lucra cu Gheorghe Dincă. 

"Poate a omorât alte persoane, dar nu este criminalul Alexandrei. Cred că este doar un animal care are niște misiuni. Nu are nicio logică ceea ce s-a înâmplat acolo", a mai spus Alexandru Cumpănaşu, potrivit Antena3.

Marţi, zeci de poliţişti, procurori şi criminalişti au ajuns la casa groazei, pentru continuare cercetărilor. De asemenea, a fost adus şi un buldoexcavator. Anchetatorii au început săpăturile şi analizează fiecare colţ din casa şi curtea inculpatului. 

Curtea lui Gheorghe Dincă va fi cercetată în amănunt cu aparatură performantă ce poate detecta anumite urme ascunse chiar și la 3 metri sub pământ.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro