Alexandru Cumpănașu, prima reacție după aflarea rezultatelor EXIT-POLL: „De mâine voi reveni la dramă”

Alexandru Cumpănașu, prima reacție după aflarea rezultatelor EXIT-POLL: „De mâine voi reveni la dramă” © Hepta

Alexandru Cumpănașu, candidat la alegerile prezidențiale din 2019, a oferit prima reacție după ce EXIT-POLL-urile CURS-Avangarde l-au cotat cu un procent de 1,2%. Potrivit sondajului, pe primul loc se află Klaus Iohannis, urmat de Viorica Dăncilă.

Alexandru Cumpănașu era în direct la TV atunci când a aflat de rezultate. Spune că nu crede în aceste sondaje și că se așteaptă la o creștere odată cu publicarea rezultatelor parțiale.

„Mesajul pe care vreau să-l transmit - eu nu cred în acest sondaj, nu cred în acest exit poll. Nu este primul sondaj care mai dă greş. Ne uităm la europarlamentare şi vedem acolo greşeli fantastice   de rezultat. În al doilea rând, din punctul meu de vedere, cred că exit poll-urile sunt folosite pentru a se mai translata nişte voturi. În acest moment, nu putem vorbi de niciun clasament final.   Însă eu cred că orice vot contează”, a spus Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

Mai mult, Cumpănașu a mai spus și că, de mâine, se va concentra din nou pe cazul de la Caracal.

„Toţi cei prezentaţi au avut partide politice solide în spate cu foarte mulţi bani în spate. S-a viciat procesul electoral şi orice cetăţean sau orice candidat poate să solicite anularea   alegerilor. Nu am avut bani în spate, nu am avut televiziuni în spate. (...) De mâine voi reveni la dramă (cazul Alexandrei, n.r.)”, a mai spus Cumpănașu.

Rezultate Alegeri Prezidențiale 2019

Potrivit EXIT-POLL-urilor, pe primele două locuri în preferințele românilor se clasează Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, urmați de Dan Barna. Pentru EXIT-POLL-uri nu se iau în calcul voturile din diaspora. Rezultatele oficiale vor fi anunțate de BEC, luni dimineață.


facebook whatsapp twitter pinterest