Alegeri prezidențiale 2019. Klaus Iohannis, prima reacție după ce a ieșit pe locul 1 în urma exit poll-urilor. ''Am crezut mereu în români''

Alegeri prezidențiale 2019. Klaus Iohannis, prima reacție după ce a ieșit pe locul 1 în urma exit poll-urilor. ''Am crezut mereu în români'' © Facebook

Urnele de votare ale alegerilor prezidențiale din turul 1 au fost închise la ora 21.00, iar în urmă cu puțin timp au fost anunțate și rezultatele exit poll-urilor, rezultate care îi situează pe primele două locuri pe Klaus Iohannis și pe Viorica Dăncilă.

Klaus Iohhannis, prima reacție după exit poll-uri

Pe locul 1 în preferințele românilor, după anunțareaa exit poll-urilor, se află Klaus Iohannis, care a fost votat într-o proporție de 39% de către români. Klsus Iohannis le-a mulțumit oamenilor care au fost alături de el, precizând că este fericit să vadă că cetățenii au avut în continuare încredere în proiectul pe care îl susține. De asemenea, Klaus Iohannis a menționat faptul că știe că mai este de muncă, însă este fericit că se află pe drumul cel bun.

"Rezultatele oficiale vor veni mâine, însă datele de exit-poll arată deja că milioane de români din țară și diaspora au votat pentru proiectul nostru, pentru o Românie normală și pentru a continua procesul important de schimbarea în bine în România. Am crezut mereu în români și în implicarea lor, iar participarea lor în aceste zile este o mare bucurie pentru democrația din România. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea lor, liberalilor, dar și tuturor votanților de dreapta și celor care nu cred neapărat într-un partid anume, dar își doresc ce ne dorim și noi, o Românie normală. Lupta noastră comună nu ține de o etichetă de partid. Lupta noastră este pentru îndepărtarea totală a PSD-ului de la putere pentru ca PSD să nu mai țină România captivă ca în trecut. Astăzi am făcut un pas mare în această direcție. Nu e pasul decisiv încă, mai e de lucru'', a spus Klaus Iohannis.

Astfel, în urma rezultatelor exit poll-urilor, Klaus Iohannis și Viorica Dăăncilă se află pe primele două locuri, urmați de Dan Barna. Rezultatele finale vor fi anunțe luni dimineață de către BEC, iar în prezent mai sunt țări în care urnele de votare încă sunt deschise.


facebook whatsapp twitter pinterest