Soția lui Alexandru Cumpănașu, luată la mișto de o vedetă de la noi. Detaliul inestetic observat în ziua alegerilor. ''Bine că e toată machiată''

+5 click pentru
galerie

Soția lui Alexandru Cumpănașu, luată la mișto de o vedetă de la noi. Detaliul inestetic observat în ziua alegerilor. ''Bine că e toată machiată'' © Facebook

O vedetă a făcut  mișto de soția lui Alexandru Cumpănașu chiar în ziua alegerilor prezidențiale. Acesta este unul dintre candidații la funcția de președinte al României, iar astăzi, când a mers să voteze, Alexandru Cumpănașu a fost însoțit de soția lui, potențiala Primă Doamnă a țării.

Una dintre vedetele noastree a fost cu ochii pe ea și nu i-a scăpat un detaliu în ceea ce o privește pe nevasta lui Alexandru Cumpănașu. Astfel, Andreea Moldovan, pentru că despre ea este vorba, a surprins un detaliu care nu-i face deloc cinste celei care aspiră la statutul de Primă Doamnă.

Andreea Moldovan a urmărit declarațiile celor doi, însă ceea ce i-a atras atenția nu au fost cuvintele lui Alexandru Cumpănașu, ci podoaba capilară... nespălată a soției sale.

Andreea Moldovan s-a declarat uimită de felul în care soția lui Alexandru Cumpănașu a ales să meargă la vot, mai ales că aceasta a ținut foarte mult să nu iasă din casă nemachiată.

''Domnul acesta candidează la Președinție, iar doamna aceasta este cu el.  Așa nespălată pe cap, a luat-o pe nepregătite votarea și a ieșit la vot nespălată pe căpuț. Ihhh. Eu cred că nu are apă caldă acasă. Bine că e toată machiată'', a spus Andreea Moldoveanu pe Instagram.

Soția lui Alexandru Cumpănașu este însărcinată

Alexandru Cumpănașu va deveni, tată, din nou, peste doar câteva luni. Soția lui este însărcinată pentru prima dată, iar emoțiile sunt uriașe.

''Sincer vă spun, nu știu cum de am fost atât de norocos, dar am fost binecuvântat cu trei copii minunați. Pentru viitorul copiilor mei, ai noștri, am inceput această luptă, degeaba vrem școli, spitale, autostrăzi, dacă suntem neputincioși în a ne apăra copiii, în locul statului care ar fi trebuit să asigure siguranța lor. În acest moment, îmi doream doar două lucruri, să o găsesc pe Alexandra și să știu că familia mea e în siguranță și că va trece cu bine de acest haos! Astăzi, am primit încă o confirmare că Dumnezeu este alături de mine, pentru că EL ne-a dăruit, în aceste vremuri de grea încercare, mie și Simonei, darul vieții. Da, vom avea un copil! Și nu îmi doresc nimic mai mult decât ca familia noastră să fie reîntregită, cu Alexandra lângă noi, și îmbogățită cu încă un mic membru al familiei", a scris Alexandru Cumpănașu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest