Alexandru Cumpănașu, victorie după primul termen din procesul lui Dincă: „Am avut dreptate! NU a omorât-o pe Alexandra!”

Alexandru Cumpănașu, victorie după primul termen din procesul lui Dincă © Arhivă

Chiar dacă Tribunalul Olt a amânat luarea unei decizii în privința Dosarului Caracal, Alexandru Cumpănașu a găsit o victorie în primul termen al procesului. În sala de judecată, Gheorghe Dincă a declarat că a spus că le-a omorât pe Alexandra și pe Luiza numai ca urmare a amenințărilor cu moartea primite în închisoare.

Acest lucru este un pas înainte pentru Alexandru Cumpănașu, care crede cu tărie că nepoata lui încă trăiește undeva și că nu a fost ucisă de Dincă.

„AM AVUT DREPTATE‼️ADEVARUL IESE LA IVEALA‼️ Dinca NU a omorat-o pe Alexandra‼️ În sala de judecata DINCA a declarat: " Am fost amenințat cu moartea pentru a declara ca le-am omorat", "Polițistul Ciobanu m-a amenințat ", " Drumurile făcute de la Craiova la Caracal au fost făcute pe banii mei. Polițiștii au mâncat și s-au deplasat pe banii mei. Cer restituirea acestor cheltuieli"‼️ Mai mult este de prisos sa comentez‼️”, a scris Cumpănașu, pe Facebook.

Deși spune că, în opinia lui, a fost câștigată „o luptă cu sistemul”, continuă războiul cu Gheorghe Dincă, care nu a oferit nici până acum o perspectivă clară a lucrurilor care s-au întâmplat la Caracal.

La primul termen al procesului lui Dincă au fost prezente familiile ambelor fete dispărute, însă Alexandru Cumpănașu declara ieri că nu același lucru îl va face și el. Cei mai afectați au fost mama și bunicii Luizei Melencu, care și-au strigat durerea și s-au stăpânit cu greu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro