Imaginile suferinței, la Tribunalul Olt. Bunica Luizei Melencu a urlat de durere lângă duba lui Dincă / VIDEO

Imaginile suferinței, la Tribunalul Olt. Bunica Luizei Melencu a urlat de durere lângă duba lui Dincă © Captură Video

Imaginile durerii au fost surprinse la Tribunalul Olt, la primul termen al procesului în care este judecat Gheorghe Dincă. Printre oamenii prezenți s-au numărat și rudele Alexandrei și Luizei, cele două fete care au dispărut și care ar fi fost ucise de „criminalul din Caracal”.

Niciuna dintre rudele Luizei Melencu nu și-a putut stăpâni durerea. Mama și bunicul adolescentei au fost forțați de jandarmi și și-au plâns suferința. Același lucru l-a făcut și bunica fetei, care a început să urle atunci când duba care îl transporta pe Dincă a trecut pe lângă cei prezenți.

Femeia a suspinat după nepoata ei, de care nimeni nu știe nimic de mai bine de un an. Totul a fost filmat, într-un clip tulburător.

 

Posted by Gazeta Oltului on Wednesday, May 20, 2020

Tribunalul Olt a amânat pronunțarea

Marți, magistrații Tribunalului Olt au decis să amâne pronunțarea în Dosarul Caracal, potrivit gazetaoltului.ro. Termenul pentru deliberare și pronunțare a fost stabilit pentru 3 iunie, atunci când judecătorii vor trebui să decidă dacă dosarul se va întoarce la Parchet pentru completare sau dacă vor începe judecata pe fond.

În sala de judecată, Dincă a susținut că le-a răpit pe cele două fete, nu că le-a și ucis. „Criminalul din Caracal” susține că a fost obligat să recunoască crimele din cauză că ar fi fost amenințat cu moartea, susținând chiar că un deținut a făcut planuri pentru a-l ucide.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro