Avocatul Tonel Pop, mărturie halucinantă. Cum s-a comportat Gheorghe Dincă în sala de judecată, la primul termen?

Avocatul Tonel Pop, mărturie halucinantă. Cum s-a comportat Gheorghe Dincă în sala de judecată, la primul termen? © arhivă

Miercuri, 20 mai, a avut loc, la Tribunalul Olt, primul termen al judecării lui Gheorghe Dincă. După ședința în care rudele victimelor au stat față în față cu „monstrul din Caracal”, au ajuns în spațiul public acuzații fără precedent. 

Gheorghe Dincă a fost adus astăzi la Tribunalul Olt și audiat în fața familiilor Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu. După încheierea primului termen al judecării, avocatul familiei Melencu a făcut o dezvăluire neașteptată legată de comportamentul lui Gheorghe Dincă. 

Potrivit avocatului, Gheorghe Dincă „nu era stăpân pe sine, era destul de emoționat pentru că spunea lucruri teribile, pentru care și-a dat masca jos, și era foarte emoționat pentru că spunea adevărul. Își aducea aminte de momentele în care era torturat”.

Tonel Pop a mai povestit pentru Antena 3 că „monstrul din Caracal” „a început să spună și a declarat care sunt polițiștii care l-au torturat, cum l-au torturat, când l-au torturat, în ce fel, psihic, a fost torturat și fizic multe ore. Polițiștii respectivi nu făceau parte din anchetă”.

Astăzi, în fața judecătorilor de la Tribunalul Olt, Gheorghe Dincă a acuzat că a fost obligat să spună că le-a ucis pe două fete și amenințat cu moartea. De asemenea, s-ar fi plănuit uciderea sa în închisoare, cu ajutorul unui deținut. Planul nu a mai fost dus la capăt după ce informația a ajuns în spațiul public. 

Mamele fetelor, Monica Melencu și Teodora Măceșanu, i-au dat crezare lui Gheorghe Dincă privind tortura din închisoare și sunt de părere că „monstrul din Caracal” a spus adevărul, astăzi. În continuare, Gheorghe Dincă spune că nu le-a ucis pe fete, ci că au fost luate din casa lui. 

”El e conștient că va fi omorât în pușcărie, dar tot spune că e nevinovat. Când am întrebat unde sunt fetele, el nu spune unde sunt”, declară Monica Melencu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro