Dincă acuză că a fost amenințat cu moartea pentru a mărturisi uciderea fetelor! Reacția familiilor Melencu și Măceșanu

Dincă acuză că a fost amenințat cu moartea pentru a mărturisi uciderea fetelor! Reacția familiilor Melencu și Măceșanu © captură video

Primul termen al judecării lui Gheorghe Dincă de la Tribunalul Olt a avut loc miercuri, 20 mai. Timp de aproximativ trei ore, „monstrul din Caracal” și familiile Luizei și Alexandrei au stat față în față. Au ieșit la iveală detalii halucinante și acuzații fără precedent!  

La primul termen al judecării, aflat în fața magistraților de la Tribunalul Olt și a familiilor celor două victime, Gheorghe Dincă a susținut că declarațiile prin care și-a recunoscut vinovăția, de la începutul anchetei, au fost obținute prin constrângere. 

„Monstrul din Caracal” le-a spus judecătorilor de la Tribunalul Olt că a fost obligat de anchetatori să recunoască cele două crime. Mai mult, după gratii se plănuia uciderea lui, de către un deținut. 

După ce informațiile au ajuns în spațiul public, s-ar fi renunțat la plan. 

Potrivit avocatului Tonel Pop, Gheorghe Dincă a mai acuzat că polițiștii ar fi chefuit plătindu-și petrecerile cu bani din conturile lui. Declarația aceasta trebuie însă, probată. 

Reacția familiilor victimelor

La ieșirea din Tribunalul Olt, Teodora Măceșanu și Monica Melencu, mamele celor două fete, au făcut declarații. 

Monica Melencu a mărturisit pentru Antena 3 că, Gheorghe Dincă, „față de primele dăți, a fost un pic mai comunicativ astăzi. A spus ce are de spus. În această perioadă de 3-4 ore, eu cu Risipiceanu i-am făcut semn să spună adevărul. Risipiceanu e nevinovat”.

Teodora Măceșanu și Monica Melencu s-au arătat convinse că Dincă a fost torturat în închisoare. 

„Credem că a fost torturat. După ce a venit polițistul acela, atunci a declarat (n.r. a ecunoscut crimele). Tot bâlciul l-a făcut polițistul ăla! A dat nume, prenume. Cineva i-ar fi pus ceva în mâncare... El spune că e nevinovat. Am întrebat unde sunt fetele și ne-a zis *Stai așa!*”, au mai spus acestea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro