Alexandru Cumpănașu, vizită la ministrul de Interne. Ce vrea să ceară unchiul Alexandrei

Alexandru Cumpănașu, vizită la ministrul de Interne. Ce vrea să ceară unchiul Alexandrei © Arhiva

Alexandru Cumpănașu continuă lupta împotriva sistemului și vrea să aibă astăzi o întâlnire cu ministrul de Interne. Unchiul Alexandrei, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, vrea să solicite informații suplimentare despre anchetă.

Mai mult decât atât, Alexandru Cumpănașu vrea să înființeze ONG-ul numit Antimafie. Unchiul Alexandrei este convins că, într-o zi, va reuși să scoată la iveală toate neregulile care se petrec la nivel înalt, mai ales din punct de vedere al corupției.

"Mă voi întâlni cu ministrul de interne pt a-i prezența proiectul POLIȚIA ȘCOLILOR prin care fiecare liceu să aibe cel puțîn un jandarm dar și pt a solicită informații suplimentare despre memoriile și solicitările mele de până acum adresate MAI. Dragi români, SISTEMUL MAFIOT a pus tunurile pe mine. Niciun om nu este atacat cum sunt eu! Aparent fără nici un motiv. Însă în fapt cei care acționează la ordinul statului mafiot știu că în fiecare zi care trece mai avansez 1 cm în mijlocul buboiului și este doar o problema de timp până acumulez suficientă informație pentru a-l detona din interior la cel mai înalt nivel! Pt început voi înființa un ONG-ANTIMAFIE care va avea reprezentanți până in ultima localitate din țară asta unde românii au fost umiliți, traficați, ignorați, batjocoriți de statul român și MAFIA din fiecare localitate.", a scris Alexandru Cumpănașu, pe Facebook. 

Ce au găsit anchetatorii într-una din gropile din curtea lui Gheorghe Dincă

Au ieșit la suprafață informații șocante în cazul crimelor odioase din Caracal.După ce anchetatorii au ajuns la concluzia că trebuie să examineze una dintre gropile pe care Dincă le are în curte, acum s-a descoperit faptul că aceasta conținea cenușă. Potrivit informațiilor oferite de digi24.ro, nu se știe încă dacă este vorba despre cenușă provenită în urma arderii unui cadavru, dar cert este faptul că se vor face cercetări în acest caz.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro