El este românul de numai 19 ani, mort în accidentul din Italia. Alexandru era portarul unei echipe locale de fotbal

+2 click pentru
galerie

El este românul de numai 19 ani, mort în accidentul din Italia. Alexandru era portarul unei echipe locale de fotbal © varesenews.it

Alexandru Liviu Peia, un român de numai 19 ani a murit într-un cumplit accident produs în orașul Caravate, Italia. Adolescentul era portarul unei echipe locale de fotbal și toată lumea este în stare de șoc de la aflarea veștii că acesta a pierit. 

Un grav accident s-a produs în Italia, în orașul Caravase, iar în urma tragediei, un român de numai 19 ani și-a pierdut viața. Alexandru Liviu Peia era elev la liceu și, totodată, un mare iubitor de fotbal. Adolescentul era portarul unei echipe locale de fotbal numită Varese Calcio, iar colegii și familia îl plâng neîncetat de când au aflat că acesta a murit. 

Alexandru se întorcea de la liceu atunci când a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat pe contrasens, izbindu-se violent de un alt autoturism condus de un italian de 47 de ani. 

Mașina tânărului s-a răsturnat de câteva ori, iar acesta a fost găsit de către echipajele de salvare încarcerat în fiarele contorsionate ale autoturismului său. 

Soartă curmată la numai 19 ani

Alexandru era un băiat plin de viață și a lăsat un gol imens în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut. Potrivit varesenews.it, acesta era extrem de respectat și de către profesorii săi, care tot timpul au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Alexandru. „L-am cunoscut, era un băiat minunat. Respect durerea familiei și știu că a primit o educație bună” a spus unul dintre profesorii lui Alexandru, pentru varesenews.it. 

Alexandru era portarul echipei locale de fotbal

Alexandru Liviu Peia era portarul echipei de fotbal Varese Calcio. Colegii lui de echipă sunt în stare de șoc și au transmis un mesaj emoționant pe pagina de Facebook a echipei de fotbal.

„Nu există cuvinte...Pierderea unui copil, pentru familia noastră, este o mare durere. Suntem alături de familia lui Alexandru și le respectăm durerea” este mesajul transmis de echipa de fotbal la care Alexandru era portar. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro