Tragedie românească în Italia! Un tânăr de numai 19 ani a murit într-un cumplit accident de mașină

Tragedie românească în Italia! Un tânăr de numai 19 ani a murit într-un cumplit accident de mașină © arhivă

Un grav accident de circulație s-a produs în Caravate, oraş din provincia Varese, Italia. În urma tragediei, un român de numai 19 ani pe nume Alexandru s-a stins din viață. Tânărul era portarul unei echipe locale de fotbal. 

Un tânăr român de numai 19 ani și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident de mașină produs în Italia, în orașul Caravate din provincia Varese, Italia. Presa din Italia informează că acesta se întorcea cu mașina de la liceul unde era elev, atunci când într-o curbă a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un alt autoturism care se deplasa regulamentar în sens opus, condus fiind de un italian de 47 de ani.  

În urma impactului, tânărul de 19 ani a murit. La fața locului au intervenit imediat echipajele de salvare, care au încercat în zadar să-l salveze pe tânărul român, rămas prins în fiarele contorsionate. 

Presa italiană informează că mașina românului s-a răsturnat de câteva ori înainte de a se opri, iar pompierii ajunși la fața locului au fost terifiați de cele văzute. Deși echipajul de descarcerare s-a străduit timp de mai bine de 2 ore să-l scoată pe român din fiarele contorsionate, în momentul în care s-a reușit acest lucru, a fost prea târziu, căci adolescentul de 19 ani nu a mai putut fi salvat. 

Alexandru era elev în ultimul an la un liceu din Caravate, Italia și era portarul echipei locale de fotbal. Colegii săi au transmis numeroase mesaje dureroase în urma morții acestuia și sunt în stare de șoc. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro