Român mort într-un tragic accident în Italia! Cabina TIR-ului pe care îl conducea a fost smulsă şi făcută praf pe şosea

Român mort într-un tragic accident în Italia! Cabina TIR-ului pe care îl conducea a fost smulsă şi făcută praf pe şosea © Sursă Observator.tv

Sfârşit cumplit pentru un român în Italia. Cabina TIR-ului pe care îl conducea a fost smulsă şi făcută praf pe şosea, în urma unui accident teribil.

Un alt şofer de TIR român s-a stins din viaţă în urma unui grav accident rutier. Tragedia a avut loc marţi, 12 noiembrie 2019, în jurul orei 22.30, pe racordul autostrada RA13, aproape de Fernetti, Italia.

Bărbatul a murit după ce, în urma impactului extrem de violent, cabina TIR-ului în care se afla a fost smulsă efectiv şi apoi distrusă complet pe şosea. Cabina a fost aruncată zeci de metri, pe contrasens.

Accidentul tragic s-a produs după ce, din motive care nu au fost stabilite încă, şoferul român a pierdut controul volanului, TIR-ul izbindu-se puternic de parapetul metalic ce desparte sensurile autostrăzii. Camionul era înmatriculat în România.

Echipajele de salvare au fost alertate imediat de martori. În urma apelului de urgenţă, mai multe echipaje pe Poliţie, Ambulanţă şi Pompieri au ajuns la faţa locului şi au început intervenţiile.

Potrivit unor surse, şoferul român care a murit în accident conducea spre Slovenia.

Din păcate, medicii nu au putut să mai facă nimic pentru a salva viaţa acestuia.

Un alt şofer român de TIR a murit într-un accident tragic săptămâna aceasta

Tragicul accident a avut loc luni dimineaţă, în apropiere de Vama Borş. Şoferul român, în vârstă de 57 de ani, a murit în urma ciocnirii puternice dintre două TIR-uri. Celălalt camion era condus de un şofer polonez.

Şoferul român a fost scos din camion de echipajele de salvare, fiind încarcerat în camion. Deşi medicii s-au deplasat imediat la locul accidentului, impactul a fost atât de violent încât vieţile celor doi şoferi nu au mai fi putut fi salvate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro