Alina Bica, dată în urmărire după ce a fost condamnată la 4 ani de închisoare

+2 click pentru
galerie

Alina Bica, dată în urmărire după ce a fost condamnată la 4 ani de închisoare © Hepta

Decizie surprinzătoare în cazul Alinei Bica. Instanţa supremă a respins apelul făcut de Alina Bica, fosta şefă a DIICOT rămânand astfel cu pedeapsa de 4 ani de închisoare cu executare. Miercuri, 27 noiembrie, a şi fost dată în urmărire de Poliţia Română.

Miercuri, 27 noiembrie, pe site-ul Poliţiei Române a fost publicată fotografia Alinei Bica. Fosta şefă a DIICOT este dată în urmărire pentru mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea.

Alina Bica, condamnată pentru favorizarea făptuitorului

Alina Bica a fost condamnată în această zi la patru ani de închisoare cu executare pentru favorizarea făptuitorului în dosarul "Bica 2". Concret, este vorba de favorizarea fostului ministru al Economiei Adrian Videanu şi a afaceristului Ovidiu Tender în dosarele Romgaz-Interagro şi Rafo-Carom.

Iniţial, Alina Bica primise în acest dosar tot patru ani de închisoare.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis în iunie 2018 ca fosta şefă a DIICOT să primească o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare. A contestat atunci decizia şia  fost pusă în libertată până la soluţionarea dosarului "Bica 2".

În decembrie 2018, după ce a formulat contestaţia faţă de formarea completurilor de 5 judecători, Alina Bica a fost eliberată din penitenciarul din Costa Rica. 

Unde se află Alina Bica

Pare-se că, potrivit adevarul.ro, Alina Bica se află în continuare în Costa Rica. Elena Udrea declara recent că fosta şefă a DIICOT nu mai are de gând să se întoarcă în România. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro