Alina, tânăra ucisă şi aruncată în tomberon de iubitul olandez, avea doi copii! Ultimele detalii în cazul tragediei

Alina, tânăra ucisă şi aruncată în tomberon de iubitul olandez, avea doi copii! Ultimele detalii în cazul tragediei © Facebook

O româncă în vârstă de 34 de ani a fost ucisă cu sânge rece de iubit, în Spania. Criminalul, un cetăţean olandez, şi-a pierdut cumpătul în urma unei discuţii aprinse şi i-a luat viaţa tinerei. Bărbatul i-a aruncat apoi trupul la tomberon! Doi copii au rămas acum orfani de mamă.

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul Alinei Mocanu, românca de 34 de ani ucisă cu bestialitate de iubitul olandez. După o discuţie aprinsă, Arthur K a atacat-o pe Alina. Românca a încercat să scape, dar a sfârşit moartă, într-un tomberon.

Angajaţii unei firme de salubritate au găsit trupul neînsufleţit şi au dat alarma. Primele cercetări i-au condus pe anchetatori la Arthur K, iubitul Alinei. Bărbatul de 59 de ani şi-a recunoscut fapta şi a ajuns pe mâinile poliţiştilor.

Alina Moceanu avea un ordin de restricţie împotriva olandezului. Cu toate acestea, recent, cei doi au decis să se mute împreună, relatează presa spaniolă.

Doi copii au rămas fără mamă

Arthur K a lăsat doi copii fără mamă. Alina Mocanu, originară din Dichiseni, judeţul Călăraşi, avea în Spania un băiat de 14 ani pe care îl făcuse cu un spaniol. S-a despărţit de tatăl acestuia şi, la un moment dat, când s-a întors în România, a dat naşterea la o fetiţă. Micuţa se află în grija tatălui ei. 

A urmat despărţirea de alt doilea soţ şi, la scurt timp, Alina Mocanu s-a întors în Spania. Atunci a şi început relaţia cu Arthur K, un afacerist în imobiliare, care, după doi ani, avea să îi ia viaţa. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro