Alte 18 cadre medicale de la Spitalul Victor Babeș din București, confirmate cu Covid-19

Alte 18 cadre medicale de la Spitalul Victor Babeș din București, confirmate cu Covid-19 © Foto simbol arhivă

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București anunță că alte 18 cadre medicale de la „Victor Babeș” au fost diagnosticate cu Covid-19. Până în acest moment, la unitatea spitalicească sunt 25 de persoane din corpul medical infectate cu noul coronavirus.

Alte 18 cadre medicale de la Spitalul „Victor Babeș” au fost depistate cu noul coronavirus. Astfel, numărul cadrelor infectate ajunge la 25.

„În aceste zile, la Spitalul Clinic de Boli lnfecțioase și Tropicale „Dr.Victor Babeș” din București, unitate medicală de primă linie în lupta pentru combaterea pandemiei, continuă testarea personalului medical care s-a ocupat, în ultimele 3 săptămâni, de îngrijirea pacienților COVID-19.

Din prima serie de 200 de angajați testați, în total 25 de persoane sunt pozitive pentru SARS CoV-2, toate cazurile fiind raportate la Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București, conform normelor în vigoare”, anunță Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, într-un comunicat, conform Mediafax.

Pare-se că este vorba despre doi medici primari, trei medici rezidenți și 20 de asistente și infirmiere.

Aceeași sursă relatează că „toți cei 25 de angajați sunt asimptomatici și au fost imediat internați și izolați în cadrul spitalului”.

În continuare, se derulează procesul de testare pentru restul de 200 de angajați implicați direct în îngrijirea pacienților COVID-19, se mai arată în comunicat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro