Altfel de publicitate. Poster cu Nicolae şi Elena Ceauşescu în costum de baie, la metroul din Moscova

Altfel de publicitate. Poster cu Nicolae şi Elena Ceauşescu în costum de baie, la metroul din Moscova © Facebook Tatiana Tanja Yarikova

La 30 de ani de la Revoluţie, un poster în care apar Elena şi Nicolae Ceauşescu, în costum de baie, stârneşte controverse în toată lumea. Posterul "şi-a făcut apariţia" în metroul din Moscova. 

Tatiana Tanja Yarikova a făcut publică o imagine pe care a făcut-o în metroul din Moscova, cu un poster în care Nicolae şi Elena Ceauşescu apar în costum de baie. Femeia a precizat că trenurile din Moscova au diverse fotografii cu diferite personalităţi care au contribuit la faima Rusiei.

Cu toate acestea, femeia a fost mirată când a realizat că pe geamul unui tren de metrou îl vede pe dictatorul român, în costum de baie. 

"Nicolae și Elena Ceaușescu în costume de baie, în metroul din Moscova! Nu mi-a venit să cred! Mi-ar plăcea să-l văd pe "geniul" care s-a gândit la așa ceva",  a scris Tatiana Tanja Yarikova pe Facebook, în dreptul imaginii.

În comentarii, internauţii au precizat că de-a lungul timpului, în metroul din Moscova au observat şi fotografii cu alţi dictatori precum Muammar Gaddafi şi Saddam Hussein. Aceştia, de asemenea, au sfârşit executaţi.

Ce au spus soţii Ceauşescu înainte de execuţie, când au aflat cine a preluat puterea

Unul dintre militarii care i-au păzit pe soţii Ceauşescu a oferit declaraţii în comisia senatorială. Potrivit spuselor sale, ultimele zile ale Elenei şi ale lui Nicolae Ceauşescu au fost pline de întrebări. Când militarul a rămas singur cu soţii Ceauşescu, aceştia l-au întrebat ce se arată la televizor şi ce se mai aude pe la radio. Când au auzit de poetul Dinescu, Elena a precizat "Aoleu, a ajuns ţara pe mâna nebunilor!".  

Când militarul le-a spus de "unul Iliescu", Nicolae Ceauşescu i-ar fi spus Elenei: "Vezi, tu eşti de vină, nu m-ai lăsat să-l terminăm pe ăsta!”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro